son gothen osiągną poziom ssj2 gdy miał 7 lat a son gohan gdy miał 10 lat a son goku gdy miał 24 lata
po pierwsze:
po co zakładasz taki głupi temat?
po drugie:
Son Goten nigdy nie osiągnoł poziomu SSJ2
Po pierwsze:
Tomeczek ma racje co do tematu
Po drugie:
Goku osiagnal SSJ w wieku 24 lat, a SSJ2 w wieku 29 lat.SSJ3 tez w tym wieku w zaswiatach
Goahn osiagnal oba poziomy w wieku 11 lat, a poziom SSJ3 (Mystic) w wieku 18 lat
Goten osiagnal SSJ W WIEKU 7 LAT A ssj2 W WIEKU 28 LAT gdy panowla nad nim Bebi podczas walk iz Goku w odcinku w ktorym Goku wyladowal na ziemi
Dobrze ale z dwoma rzeczami sie nie zgodze.jak juz wcześniej wspominałem GOTEN NIGDY NIE OSIĄGNOŁ SSJ2(nawet na żadnej stronie o Db tak nie pisze)a ten poziom co osiągnoł gdy Bebi przyleciał na ziemie to SSJ tylko bardziej rozbudowany.Można to rozpoznać po tym żę włosy nie zmieniły swojego ułozenia i nie było wokół niego wyładowań elektrycznych takie jakie były pokazywane gdy Gohan osiągnoł ten poziom lub Goku czy Vegeta.Po drugie Mistic Gohan osiągnoł w wieku 16 lat nawet jest powiedziane jak zapisuje sie do turnieju sztuk walk.
Mystic Gohan? Pamietam to z kart Chio xD ale do rzeczy otoz jakis tam bog (nie wiem jaki bo nie doszedlem do tego odcinka jestem przy cell game)ktory wyszedl po zlamaniu miecza przez gohana, zaczal go trenowac dzieki czemu gohan mial sile ssj3 ale wyglad normalny, no moze powazniej i nieco grozniej wygladal no i jego wlosy byly nieco ostrzejsze ;)
tak jak juz mowile, nie wiem czy padla w serialu czy nie bo jestem na etapie cell game ;) ale w kartach chio byla taka :P
faktycznie obejrzalem cale dbz i nazwa mystic nie padla, teraz jestem przy 45 odcinku gt czyli niebawem wszystko co bylo zwiazane z db obejrze