Mimo że jestem facetem,albo wlasnie dlatego bo niezłe laski tam występują.Ta grająca służącą Milady,no po prostu piękna,super wyglądała w scenie kiedy stała w takich szarych obcisłych spodenkach,ahhhh mniam,mniam.Poza nią apetyczne sa również Rebeca,Clara i Corina,a także Elena lafe.
Ogolnie serial wcale nie jest durną ckliwą telenowelą,troche napięcia,trochę akcjii,niezle dupcie jak wcześniej wspomniałem.
Można obejrzeć i wcale nie trzeba być do tego kobietą.Ostatnio zaliczono parę durnych scen jak np ta ucieczka z auta na ktore najechał pociąg,ale wpadki zdarzają się nawet w superprodukcjach.
no tak xD w sumie dla mnie to nic dziwnego,bo w telenowelach z wytwórni Telemundo zazwyczaj tak jest,że telki zaczynają się po 20 min. :) dziwne no ale taki mają już zwyczaj :)
Ech Elena fajne cycki wczoraj i dziś miała,w tej niebieskiej sukience z wycięciem baloniki prezentują się świetnie heh,Rebeca też super,duże dojrzałe balony że aż sie wtulic chce.Nie ma to jak meksykanskie telki-kobitki są superrrrrrr!
Kurna serial sie skończył ale jakos tak nijako,głownie przez postać Calcano bo tak naprawdę do końca nie wiadomo czy zmarła,poza tym sądziłem że jeszcze raz pokażą co potrafi np ucieknie z tego ośrodka i będzie chciała zemścić się na Gironach.
Jeżeli mieli ją uśmiercic to powinna spaść z dachu a nie wcisnęli nam jakąs opowiastkę a'la Milczenie owiec (skojarzyło mi się kiedy zobaczyłem ja zwiążaną w tym ośrodku).
nom , masz rację ! nie jestem przekonana,że ona nie żyje.... :| byłam przerażona widząc ją w tym czymś !! szok!!