PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=579043}

Duch Eleny

El Fantasma de Elena
2010 - 2011
7,8 462  oceny
7,8 10 1 462
Duch Eleny
powrót do forum serialu Duch Eleny

Z tego co wiem Duch Eleny od jakiegoś czasu leci o 9 30 a pewnie większość z was jest wtedy w szkole lub w pracy i nie ma też powtórek.Oglądacie wszystkie odcinki na bieżąco ?

Mayte

W telewizji niestety nie mogę oglądać Elenki, bo jestem wtedy szkole, ale na wrzucie pewna kochana osoba codziennie dodaje odcinki, więc jestem na bieżąco :)

Strawberry_77

a podałabyś linka ?;> bardzo proszę <prosi>

sydziuchna

http://anett198anahi.wrzuta.pl/film/9El2rl6P5RN/duch_eleny_odc_..._.._._71
To akurat link do ostatniego odcinka, ale w katalogu są pozostałe odcinki.

Strawberry_77

bardzo dziękuję ;)
dziś na chwilę udało mi się oglądnąć Duch Eleny-&gt; z tego co widzę Elena Lafe chyba zwariowała:( Matka Andrei wróciła do domu z tą strażniczką( nie wiem czemu?pilnować?? żeby kasę jej dała??) Edi wrócił do domu i zarządza ranczem , wyrzucił z domu Montecrista... Andrea jest na coś chora... chyba umrze:( Michael dowiedział się części prawdy , czyli ,że Milady jest córką jego matki i zarazem jego "siostrą" . Same złe wiadomości:(

Mayte

JA OGLĄDAM codziennie! na bierząco,co prawda nie ma mnie w domu ale włączam nagrywarkę i jest git :D :D całe szczęście bo mogę oglądać :D :D oglądanie przez neta to żallll...;p

nihooya

dobre to niż nic :D

ocenił(a) serial na 10
nihooya

czemu przez neta to żal?Ja tak nie myśle, Dobrze ,że ktoś jest tak dobry i nagrywa odcinki dla tych którzy nie mają możliwości obejrzec w tym czasie :)

maitee

Ja nie mam takiej możliwości i cieszę się,że znalazła się dobra osóbka i daje na neta :) poza tym nie tracę czasu na reklamy :D To mi się podoba :D

sydziuchna

No właśnie, oglądanie w necie ma wiele plusów ;) PS. Szkoda, że niedługo koniec Elenki :(

ocenił(a) serial na 10
Strawberry_77

no szkoda, świetna telka :((

ocenił(a) serial na 10
Strawberry_77

Będzie mi brakowało tej telki :(

Mayte

ja oglądam na bierząco tylko dlatego że nagrywam na nbox recorder :D :D