Totalna porażka , ten serial od marca będzie lecieć o 9.30 !!! Jakież to głupie , najwięcej
widzów to młodzież i nastolatki więc jak mogli dać o 9.30 ? Przecież o tej porze każdy będzie
w szkole , chyba że jest chory. Oglądałam serial "Osaczona" w którym Eli i Marti grały , i on
się jakoś z 17 na 9.30 nie przemienił , totalna żenada. I choć jest ta strona :
http://www.elfantasmadeelena.novela.pl/odcinki.html
na której można przeczytać co się działo w danym odcinku , to i tak nie to samo , nie mogę w
to uwierzyć. Co za bagno!!!!
A wy co o tym myślicie??
jak ktoś ma nbox recorder to sobie nagra Elenę ;) ale myslę że to jest żenada...pisałem juz dawno o zmianie emisji ale niektórzy nie rozumieją że będzie tylko rano...tępota ludzka nie zna granic ;)
ja niestety nie mam , ale jeżeli ktoś ma , i ma konto na youtube , to byłabym bardzo wdzięczna gdyby wrzucił :)
nie tylko ja bym była wdzięczna bo inni fani "Duch Eleny" . A jeżeli ktoś ni zechce , to trudno pozostanie mi erócić do serialu "Osaczona" ;( ;( ;( ););); Ale na prawde gdyby był ktos tak dobry i wrzócił odcinki marcowe , była by tak wdzięczna że nie wiem co :)))))
sorki za błędy :
ja niestety nie mam , ale jeżeli ktoś ma , i ma konto youtube (choć nie trudno sobie założyć ;) to była bym bardzo wdzięczna gdyby wrzucił te odcinki które będą o 9.30 :) nie tylko ja bym była wdzięczna ale też inni którzy nie będą mogli oglądać ;) A jeżeli ktoś nie zechce to trudno , ale to będzie świadomić jaki jest miły i pomocny dla innych , i pozostanie mi wrócić to już nie tak fajnego serialu "Osaczona " <ryczy> .
Ale na prawdę gdyby był ktoś tak dobry i wrzócił odcinki marcowe , byli byśmy tak wdzięczni że nie wiem co , cieszyłabym się strasznie :)))
Dziękuję :*