PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=579043}

Duch Eleny

El Fantasma de Elena
2010 - 2011
7,8 462  oceny
7,8 10 1 462
Duch Eleny
powrót do forum serialu Duch Eleny

O co chodzi.?.

ocenił(a) serial na 10

Lubię każdy Hiszpański serial i mniej więcej wiem o co chodzi , ale tutaj.?.
Tutaj nie wiem nic.
Wiem tylko że są dwie dziewczyny o imieniu Elena , że w tym samym dniu wzięły ślub a
jedna z nich się zabiła.
Nie wiem też czy to nie ta siostra Daniela zabiła Elenę bo się dziwnie zachowuje i to ona się
przecież chciała zabić.
A na do datek ten czarny kolo wszczykuje swojemu synowi chyba narkotyki.
Proszę wyjaśnijcie o co chodzi.
:*

PS.
Będę bardzo wdzięczna.;**

ocenił(a) serial na 8
maja136

Nie no to chyba nie są narkotyki tylko jakiś lek, ale bo bardzo dziwne bo często pokazują pełnię i te oczy brata Edwarda...
Może to głupie ale to wygląda jakby wszyscy z tej rodziny byli jakimiś wilkołakami. Jeśli ktoś ma jakieś lepsze wytłumaczenie to słucham ;P

ocenił(a) serial na 10
maja136

No. a po za tym gdy Edward miał wyjść za Elenę ten brat powiedział " Dziś pełnia , wiesz co to znaczy".
Ale to co wszczyknoł swojemu synowi to może naprawdę jakiś lek , bo każdy z tych braci to bierze a jeden z nich miał oczy jak u wilkołaka.
Po za tym dięki.;*

użytkownik usunięty
maja136

mnie właśnie też to zastanawia z tymi strzykawkami (zaczęłam dopiero dzisiaj oglądać) a czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mogę obejrzeć 1 odcinek? Coś mi się zdaje , że mi się spodoba ta telenowela.

ocenił(a) serial na 10

na www.wrzuta.pl

maja136

Ale przecież Tylko jedna Z Elen wyszła za mąż, a potem sie zabiła. A druga uciekła sprzed ołtarza.
A te strzykawki to jak mówicie to może jakiś lek. Nad nimi wisi jakas klątwa nieuniknione.
I wogóle ta Daniela siostra zmarłej Eleny taka szalona, ciekawe gdzię się ukrywa.

ocenił(a) serial na 10
neptun22029

Ona się ukrywa w tym domu , oglądałam dzisiejszy odcinek ;)) Ja na miejscu tej MI Laydy strasznie bym krzyczała przeglądasz się w lustrze a tu twarz zmarłej.:(

maja136

No ja chyba też na jej miejscu zaczełabym krzyczeć.
Jest pytanie czy to był duch zmarłej Eleny, czy może jej siostra Daniela.
Czytałam na jednym poscie, dziewczna pisała że Oni sie w konie zamnienają. Tak jak było z Eleną Lafe, biegła za tym koniem, a potem zobaczyła Eduarda pod drzewem. Czy to mżliwe, żeby zamieniali sie w konie??

ocenił(a) serial na 8
neptun22029

Ja już przy pierwszym odcinku pomyślałam, że oni mogą zamieniać się w konie, ale wydało mi się to śmieszne...
Teraz jak już bardziej wiem o co chodzi w tym filmie to wydaje mi się to całkiem sensowne.

ocenił(a) serial na 10
xxogryzekxx

Chyb a to jest możliwe że się w konie zamieniają bo jak Elena Lafe mówiła do Eduarda że ma konie w krwi to on powiedział że bardziej niż by tego chciał. Ten serial jest extra , nie mogę się doczekać poniedziałku. ;)

maja136

Dla mnie ta wersja z zamienianiem sie w konie jest troche naciagana... Bo nie dosc ze duchy, jakies dziewne lekarstwo czy co to jest to jeszcze ludzie mieliby zamieniac sie w konie? Nie wiem co o tym myslec.
Mnie sie wydaje, ze Elena popełniła samobójstwo, poniewaz dowiedziała sie, ze Daniela jest w ciazy. W pierwszym odcinku jest pokazne ewidentnie jak Daniela trzyma sie za brzuch... A z tego co czytałam to okaze sie, ze Elena prowadziła pamiętnik w którym napisała, ze Daniela i Eduardo mieli romans.

GabiKrk

hmm...

GabiKrk

Coraz bardziej mnie ten serial zadziwia, dopiero co się zaczoł a juz tyle zagadek.

ocenił(a) serial na 10
neptun22029

Właśnie to będzie dopiero chyba 8 odc. a tyle zagadek.........ja na miejscu Eleny panicznie bałabym sie...

maja136

Ja tak samo. A mógłbymi ktoś streścic odcinek z wtorku 1 stycznia. Nie mogłam go obejrzeć bo telewizor mi szwankował.
Z góry dziekuje.

neptun22029

http://www.elfantasmadeelena.novela.pl/odcinki.html

Mozesz sobie tu poczytac kazdy odcinek :)

GabiKrk

Sorki chodziło mi 0 1 luty. Sorki za pomyłke. Dzieki za link :)

ocenił(a) serial na 10
neptun22029

ja także z tego skorzystam :D

GabiKrk

zauważ ,że ta tela ma wpisane w rubryce science fiction :p
ps. gdzies to wyczytałam , muszę poszperać :|
w science fiction wszystko jest możliwe:D:D

ocenił(a) serial na 10
sydziuchna

nie wiedziałam ;) , dzięki :)

maja136

hej, czy ktoś może wie co to jest ten czerwony płyn który wstrzykuje sobie eduardo?

ocenił(a) serial na 10
slowik_filmweb

taki lek przeciw ich rodzinnej dziedzicznej chorobie ale i tak lekarz ich już wyleczył