Lubię każdy Hiszpański serial i mniej więcej wiem o co chodzi , ale tutaj.?.
Tutaj nie wiem nic.
Wiem tylko że są dwie dziewczyny o imieniu Elena , że w tym samym dniu wzięły ślub a
jedna z nich się zabiła.
Nie wiem też czy to nie ta siostra Daniela zabiła Elenę bo się dziwnie zachowuje i to ona się
przecież chciała zabić.
A na do datek ten czarny kolo wszczykuje swojemu synowi chyba narkotyki.
Proszę wyjaśnijcie o co chodzi.
:*
PS.
Będę bardzo wdzięczna.;**
Nie no to chyba nie są narkotyki tylko jakiś lek, ale bo bardzo dziwne bo często pokazują pełnię i te oczy brata Edwarda...
Może to głupie ale to wygląda jakby wszyscy z tej rodziny byli jakimiś wilkołakami. Jeśli ktoś ma jakieś lepsze wytłumaczenie to słucham ;P
No. a po za tym gdy Edward miał wyjść za Elenę ten brat powiedział " Dziś pełnia , wiesz co to znaczy".
Ale to co wszczyknoł swojemu synowi to może naprawdę jakiś lek , bo każdy z tych braci to bierze a jeden z nich miał oczy jak u wilkołaka.
Po za tym dięki.;*
mnie właśnie też to zastanawia z tymi strzykawkami (zaczęłam dopiero dzisiaj oglądać) a czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mogę obejrzeć 1 odcinek? Coś mi się zdaje , że mi się spodoba ta telenowela.
Ale przecież Tylko jedna Z Elen wyszła za mąż, a potem sie zabiła. A druga uciekła sprzed ołtarza.
A te strzykawki to jak mówicie to może jakiś lek. Nad nimi wisi jakas klątwa nieuniknione.
I wogóle ta Daniela siostra zmarłej Eleny taka szalona, ciekawe gdzię się ukrywa.
Ona się ukrywa w tym domu , oglądałam dzisiejszy odcinek ;)) Ja na miejscu tej MI Laydy strasznie bym krzyczała przeglądasz się w lustrze a tu twarz zmarłej.:(
No ja chyba też na jej miejscu zaczełabym krzyczeć.
Jest pytanie czy to był duch zmarłej Eleny, czy może jej siostra Daniela.
Czytałam na jednym poscie, dziewczna pisała że Oni sie w konie zamnienają. Tak jak było z Eleną Lafe, biegła za tym koniem, a potem zobaczyła Eduarda pod drzewem. Czy to mżliwe, żeby zamieniali sie w konie??
Ja już przy pierwszym odcinku pomyślałam, że oni mogą zamieniać się w konie, ale wydało mi się to śmieszne...
Teraz jak już bardziej wiem o co chodzi w tym filmie to wydaje mi się to całkiem sensowne.
Chyb a to jest możliwe że się w konie zamieniają bo jak Elena Lafe mówiła do Eduarda że ma konie w krwi to on powiedział że bardziej niż by tego chciał. Ten serial jest extra , nie mogę się doczekać poniedziałku. ;)
Dla mnie ta wersja z zamienianiem sie w konie jest troche naciagana... Bo nie dosc ze duchy, jakies dziewne lekarstwo czy co to jest to jeszcze ludzie mieliby zamieniac sie w konie? Nie wiem co o tym myslec.
Mnie sie wydaje, ze Elena popełniła samobójstwo, poniewaz dowiedziała sie, ze Daniela jest w ciazy. W pierwszym odcinku jest pokazne ewidentnie jak Daniela trzyma sie za brzuch... A z tego co czytałam to okaze sie, ze Elena prowadziła pamiętnik w którym napisała, ze Daniela i Eduardo mieli romans.
Właśnie to będzie dopiero chyba 8 odc. a tyle zagadek.........ja na miejscu Eleny panicznie bałabym sie...
Ja tak samo. A mógłbymi ktoś streścic odcinek z wtorku 1 stycznia. Nie mogłam go obejrzeć bo telewizor mi szwankował.
Z góry dziekuje.
zauważ ,że ta tela ma wpisane w rubryce science fiction :p
ps. gdzies to wyczytałam , muszę poszperać :|
w science fiction wszystko jest możliwe:D:D