PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=579043}

Duch Eleny

El Fantasma de Elena
2010 - 2011
7,8 462  oceny
7,8 10 1 462
Duch Eleny
powrót do forum serialu Duch Eleny
Zbuntowana192

piszę to co znalazłam na temat tej telenoweli :).. a więc:
Z mistrza suspensu & intryg Humberto “ Kico ” Olivieri (El Rostro de Analia, El Zorro, La Tormenta, La Venganza) przybywa z historią przypominającą filmy najbardziej niepokalanego Alfreda Hitchcocka. Młoda i piękna Elena i jej owdowiały ojciec prowadzą niewielki, ale doskonały hotel na brzegu oceanicznym. Dorastająca w cieniu i pod opieką ojca Elena nigdy nie zaznała prawdziwej miłości. To jest, do czasu gdy jacht Eduarda nie rozbija się na brzegu. Młoda dziewczyna opiekuje się rannym nieznajomym. Bogaty, młody biznesmen jest tak samo namiętny, para bierze ślub w improwizowanej ceremonii na plaży. Elena dołącza do Eduardo, przeprowadzają się do jego rezydencji. Jest to okazały zamek na krawędzi skały, gdzie on mieszka z kilkoma członkami rodziny i personelem domowym. Ze zdjęcia, Elena dowiaduje się, że poprzednia zmarła już żona Eduarda, miała tak jak i ona na imię Elena. Do śmierci kobiety doszło w skutek tragicznego wypadku w dniu jej ślubu. Nowa panna młoda nie jest ciepło powitana w zamku- krzyki dochodzące z wieży zamku. Zawiłość miejsca akcji, wybrzeża oceanu odzwierciedlają fabułę splecioną z tajemnicą, do tego niezwykłe charaktery i tajemnicza aura..
Dla mnie brzmi ciekawie a szczególnie jak widziałam niektóre filmiki z youtuba no i ta melodia z entrady

Imra

http://www.youtube.com/watch?v=5jHTn9x09v0 o o tą melodie mi chodziło :D:D:D