tylko teraz do chyba 19 marca będzie o 14.00 a powtórki o 10.00. Szkoda że nie zrobią tak że o 9.30 leci Duch Eleny a potem np. o 18.00 albo 30 była by powtórka. Ale ciekawe co im odbiło , bo takie telenowele ogląda zazwyczaj młodzież a o 9.30 jest szkoła ;/
co ty wogole piszesz??? nie rozumiesz że tela będzie puszczana tylko rano. sprawdz sobie w programie tv . co za tępi ludzie tutaj wchodzą...
jesteś tak tępa albo tępy??? nie pisz bzdur tylko sprawdz w programie!!! jakie u was,co ty piszesz hahaha puls wszędzie działa tak smao idiotko!!! BĘDZIE O 9.30 TYLKO
żałosne ;/ nic lepszego ci z tv puls nie mogli wymyślić ? Totalna żenada , tv puls straci dużą oglądalność ;/
OMG wy naprawdę co niektórzy jesteście jacyś niedorozwinięci!!! haha przeciez juz dawno pisalem o zmianie emisji...co za dzieci tu wchodzą,żallll
po prostu dzieci nie chcą słuchać prawdy :P
wolą na własne oczy się przekonać :D:D
Amerykę odkryłeś!!<brawo> :D:D <lol2>
nie sądzę żeby to dużo dało ale może spróbujmy napisać na oficjalnej stronie tv pulsu na facebooku co myślimy o tych zmianach. http://www.facebook.com/pages/TV-Puls-oficjalny-fan-page/170317636336587
ja nie wiedziałam nic o zmianie emisji tej telenoweli i przez to nie widziałam dzisiejszego odcinka...nie mieszkam w pl i nie jestem na bieżąco z programem tv...ale na szczęście zorientowałam się w porę i ustawiłam nagrywanie...a ten "opuszczony" odcinek obejrzę w oryginale na internecie... :-) lepsze to niż nic...pozdrawiam wszystkich fanów Elenity...
No właśnie. Najgorsze jest to, że zamiast emitować porządną telenowelkę (czytaj ,,Ducha Eleny") o jakieś normalnej godzinie, to oni od 17:00 do 20:00 puszczają jakieś beznadziejne bajeczki dla dzieci! A o 9:30 na pewno bardzo dużo osób ogląda "EFDE"... Brak słów.
nie wiem dla kogo zrobili tę emisję, chyba dla emerytów! no ale skoro tak, to ja stwierdzam, ze jest tyle innych seriali, że puls mnie może cmoknąc! O!