PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=579043}

Duch Eleny

El Fantasma de Elena
2010 - 2011
7,8 462  oceny
7,8 10 1 462
Duch Eleny
powrót do forum serialu Duch Eleny

sprawdzcie w nowej wiosennej ramówce tv Puls...żenada

nihooya

podobno ma być rano O_o o 8.30 ?? czy coś takiego szok! i co powtórek nie będzie :(??

Imra

no tak,powtórek nie będzie ...o 9.30 Duch Eleny...

nihooya

O_o tragedia!! chyba na żadnej stacji tak nie było :/ ciekawe co im odbiło ?!

ocenił(a) serial na 10
Imra

skąd wiecie ? a może powtórka będzie o 9:30?

maja136

nie...czytaj uważnie... to nie jest żadna powtórka...żadnych powtórek nie będzie...TYLKO o 9.30!!!!

nihooya

U nas będzie o 14:00 a powtórki o 10:00
To nie jest żenada ;D

ocenił(a) serial na 10
fantasma090

Jak u was?

ocenił(a) serial na 10
fantasma090

tylko teraz do chyba 19 marca będzie o 14.00 a powtórki o 10.00. Szkoda że nie zrobią tak że o 9.30 leci Duch Eleny a potem np. o 18.00 albo 30 była by powtórka. Ale ciekawe co im odbiło , bo takie telenowele ogląda zazwyczaj młodzież a o 9.30 jest szkoła ;/

maja136

od 14 marca DUCH ELENY O 9.30!!!!! TYLKO ,BEZ ŻADNYCH POWTÓREK

fantasma090

co ty wogole piszesz??? nie rozumiesz że tela będzie puszczana tylko rano. sprawdz sobie w programie tv . co za tępi ludzie tutaj wchodzą...

fantasma090

jesteś tak tępa albo tępy??? nie pisz bzdur tylko sprawdz w programie!!! jakie u was,co ty piszesz hahaha puls wszędzie działa tak smao idiotko!!! BĘDZIE O 9.30 TYLKO

nihooya

bez wulgaryzmów :P
dopuszczalne tylko :pajac :D

sydziuchna

Tak to juz potwierdzone DUCH ELENY bedzie od 14 marca bieżącego roku nadawany o godz 9:30.

neptun22029

Mamo ale ja tak nie chce!!!!

ocenił(a) serial na 10
neptun22029

żałosne ;/ nic lepszego ci z tv puls nie mogli wymyślić ? Totalna żenada , tv puls straci dużą oglądalność ;/

neptun22029

OMG wy naprawdę co niektórzy jesteście jacyś niedorozwinięci!!! haha przeciez juz dawno pisalem o zmianie emisji...co za dzieci tu wchodzą,żallll

nihooya

po prostu dzieci nie chcą słuchać prawdy :P
wolą na własne oczy się przekonać :D:D
Amerykę odkryłeś!!<brawo> :D:D <lol2>

neptun22029

No to na pewno sobie nie obejrze ;/

ocenił(a) serial na 10
nihooya

nie sądzę żeby to dużo dało ale może spróbujmy napisać na oficjalnej stronie tv pulsu na facebooku co myślimy o tych zmianach. http://www.facebook.com/pages/TV-Puls-oficjalny-fan-page/170317636336587

stokrotka276

bo posłuchają :D:D

sydziuchna

oni mają to w d... i taka jest prawda,wolą puścić głupie programy ...

nihooya

ja nie wiedziałam nic o zmianie emisji tej telenoweli i przez to nie widziałam dzisiejszego odcinka...nie mieszkam w pl i nie jestem na bieżąco z programem tv...ale na szczęście zorientowałam się w porę i ustawiłam nagrywanie...a ten "opuszczony" odcinek obejrzę w oryginale na internecie... :-) lepsze to niż nic...pozdrawiam wszystkich fanów Elenity...

nihooya

No właśnie. Najgorsze jest to, że zamiast emitować porządną telenowelkę (czytaj ,,Ducha Eleny") o jakieś normalnej godzinie, to oni od 17:00 do 20:00 puszczają jakieś beznadziejne bajeczki dla dzieci! A o 9:30 na pewno bardzo dużo osób ogląda "EFDE"... Brak słów.

nihooya

nie wiem dla kogo zrobili tę emisję, chyba dla emerytów! no ale skoro tak, to ja stwierdzam, ze jest tyle innych seriali, że puls mnie może cmoknąc! O!

Doris_8

takiego jak ten nie ma!!! ja tez mieszkam za granicą i nagrywam ;p