Od wczoraj mam dvd z filmem (ponad 300 minut) DUMA i UPRZEDZENIE z Colinem Firthem w angielskiej wersji językowej ze sklepu BBC. Jeśli ktoś chce to proszę pisać na mój adres kaska.gmiter@wp.pl
Też mam tę wersję, kupioną gdzieś dawno temu na Zachodzie, i po wielu trudach udało mi się zremasterować DVD dokładając polskie napisy.
Kilka dni temu przeczytałam książkę Jane Austen i zapragnęłam obejrzeć ten serial. Czy mógłbyś mi go przegrać na płytę DVD? Zauważyłam, że inni użytkownicy proponują skopiowanie, ale mają film w oryginalnej wersji językowej, a mnie bardzo zależy na polskich napisach. Oczywiście zapłaciłabym Ci za przegranie ( np. przelewem ). Odezwij się, bo naprawdę bardzo zależy mi na Tym serialu. Pozdrawiam:-)
Chokai, jeśli możesz przegrać mi ten serial, to napisz na adres: amiga3@o2.pl
Chokai, bardzo lubie Dumę i uprzedzenie, dlatego jeśli możesz też przegrać mi ten serial to będzie super, odezwij się dominikajatczak@wp.pl
bardzo bym prosił o przegranie wszystkich płyt jakie posiadasz w zamian moge wysłac ci kase przelewem lub też nagrac jakieś filmy odpowiedz na konrad5@o2.pl
bardzo bym cię prosił hokai o przegranie wszystkich płyt jakie posiadasz w zamian moge wysłac ci kase przelewem lub też nagrac jakieś filmy odpowiedz na konrad5@o2.pl
cześć. Ja do niedawna też poszukiwałam tych płytek z serialem więc mogę cię zrozumieć. Teraz posiadam juz wszystkie 6 odcinków- po wielu trudach ściągania. Napisy też udało mi się znaleźć-jedynie mam problem z odc. 5 aby je dostosować czasowo. Jeśli mogę jakoś pomóc to pisz : alexandrawojcik@tlen.pl
aha jeszcze jedno-nie jest to wersja dvd lecz normalna. Nie wiem tez dokładnie ile płytej zajmuje. pa
Hej, ja też bardzo chciałabym mieć tenn serial na DVD. :-))) Napisz proszę, czy to możliwe, kiedy i jak przelać Ci za to kasę.
Pozdrowienia!!!
Mam 6 płyt CD z odcinkami ok. 700MB (50min. =) jakość b. dobra) oczywiście z polskimi napisami. Mam również audio CD ze ścieżką dźwiękową (Carla Davisa). Kontakt : Kibop@wp.pl :)