Ile odcinków ma ten serial??? Aaa, i czy w którymś z odcinków Colin Firth wychodzi z jeziora w mokrej koszuli? :>
Odcinków jest 6 i Colin Firth w jednym z odcinków wychodzi z jeziora ;P Pozdrawiam!!!
Wiesz co ja też oglądnęłam "DiU" przez Bridget Jones ;P Ale się nie zawiodłam bo to jest mój najlepszy serial :D i ten Pan Darcy ;P Pozdrawiam!!!
Tak wychodzi z jeziora w którymś momencie filmu. Film jest bardzo fajny ciągle chce mi się go oglądać
jeej, jestem ciekawa czy tvp w końcu pokaże ten serial. nawet wysłałam do nich e-maila z tą prośbą... ;)
colin wychodzi z jeziora dokladnie w 4 odcinku ogladaj uwaznie od 2 polowy odcinka, co ja mowie zreszta ogladaj uwaznie caly serial
hehe, jak tylko bede ogladac bede uwazac ;D. tak wogóle to wiecie gdzie mozna znalezc albo kupic\ściągnąć ten serial w calosci ? Bo kurcze ani nigdzie go nie ma, ani nie leci w tv...
widzialam w mpiku ale razem z innymi ekranizacjami jane austen, ale skoro inne czesci sa osobno to ten serial tez powinien byc osobno,trzeba byloby dobrze poszukac.moze w emulu albo na krakowskim hubie wogole to jak chcesz zobaczyc colina w mokrej koszulce zajrzyj na inny topik tam zamiescialam jego fotke zarac Ci go podam bo niepamietam samo zdjecie rpzyprawia mnie o mdlenie
elfiera a co tam podam Ci linka, warto zobaczyc
http://www.teilani.de/odb-wetlook.jpg
aaa !! colin w koszuli!! booski, chociaż wolałabym zobaczyć go na żywo xp xD dzieki :* ;D
wiesz ja mam sciagany serial poszukaj w sklepach kiedys widzialam, cala kolekcje w carfurze dosyc taniej w przeciwienstwie niz w mpiku, chyba ze sprpbuje namowic mojego chlopaka jesli ma dume na kompie anie tylko na plytce moglby udostepnic np przez huba i kto by chcial moglby go sobie sciagac ale on nie lubi dumy i strasznie by mi marudzil ale jak nie znajdziecie nic to moze cos mi sie uda skombinowac