PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33088}

Duma i uprzedzenie

Pride and Prejudice
1995
8,2 37 tys. ocen
8,2 10 1 37338
7,9 7 krytyków
Duma i uprzedzenie
powrót do forum serialu Duma i uprzedzenie

Wczoraj obejrzałam na TVN Style ostatni odcinek. Właściwie to czego załuję, przecież mam to nagrane? Ale zdaje się, że wolę nie mieć wpływu na to, co oglądam :) Może puszczą jeszcze raz? Oglądałabym to tysiąc razy i byłoby mi mało :) Wiem, że jestem stuknięta na tle tego serialu, ale nic na to nie poradzę. Chwała Bogu że najbliższa mi osoba też to lubi, dzięki czemu nie uważa mnie za kompletną wariatkę, a tylko za lekko nienormalną :D

ocenił(a) serial na 9
roxana33

No niestety koniec. Naprawdę mi się podobało. I nie umiem wybrać która wersja lepsza - ta, czy z Keirą. Ale zdecydowanie na + działa tutaj Colin. xD

Muszę zakupić sobie owy serial.

roxana33

Ja kupiłam ten serial niedawno i już zdążyłam się nauczyć scenariusza prawie na pamięć :) Każdą wolną chwilę poświęcam na oglądanie tego filmu ,a jest on naprawdę wspaniały. Sądzę ,ze Ehle zagrała Lizzy lepiej niż Keira ,chociaż mam sentyment do tej ostatniej.

My_Chem

Niestety ja także kocham tą ekranizację Dumy i uprzedzenia. Niestety nie mogę znależć jej w necie do sciągnięcia w dobrej wersji językowej. Gdyby ktoś miał jakieś linki to proszę o odpowiedź. Z góry dzięki i pozdrawiam.

agisonik92

Proponuję kupić na dvd, polskie napisy lub lektor do wyboru.

Nedvedek

Już znalazłam i ściągnełam:P thx:P Cóż z napisami był by dobry bo słychać oryginalny język ale ten film jest świetny bez względu na język:P