Wczoraj obejrzałam na TVN Style ostatni odcinek. Właściwie to czego załuję, przecież mam to nagrane? Ale zdaje się, że wolę nie mieć wpływu na to, co oglądam :) Może puszczą jeszcze raz? Oglądałabym to tysiąc razy i byłoby mi mało :) Wiem, że jestem stuknięta na tle tego serialu, ale nic na to nie poradzę. Chwała Bogu że najbliższa mi osoba też to lubi, dzięki czemu nie uważa mnie za kompletną wariatkę, a tylko za lekko nienormalną :D
No niestety koniec. Naprawdę mi się podobało. I nie umiem wybrać która wersja lepsza - ta, czy z Keirą. Ale zdecydowanie na + działa tutaj Colin. xD
Muszę zakupić sobie owy serial.
Ja kupiłam ten serial niedawno i już zdążyłam się nauczyć scenariusza prawie na pamięć :) Każdą wolną chwilę poświęcam na oglądanie tego filmu ,a jest on naprawdę wspaniały. Sądzę ,ze Ehle zagrała Lizzy lepiej niż Keira ,chociaż mam sentyment do tej ostatniej.
Niestety ja także kocham tą ekranizację Dumy i uprzedzenia. Niestety nie mogę znależć jej w necie do sciągnięcia w dobrej wersji językowej. Gdyby ktoś miał jakieś linki to proszę o odpowiedź. Z góry dzięki i pozdrawiam.