PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33088}

Duma i uprzedzenie

Pride and Prejudice
1995
8,2 37 tys. ocen
8,2 10 1 37286
7,9 7 krytyków
Duma i uprzedzenie
powrót do forum serialu Duma i uprzedzenie

duma i uprzedzenie

użytkownik usunięty

Dumę i uprzedzenie w wersji angielskiej z Colinem Firthem i Jennifer Ehle oglądałam gdzies ze 20 razy i nigdy jeszcze nie byłam tym filmem znudzona. Nie wiem jak można nie być tym filmem zachwyconym a indyjska ekranizacja tego arcydzieła to z pewnoscia nie jest najlepszy pomysl azjatów, to tak jakby indyjczycy mieli zostac obsadzeni w "Panu Tadeuszu".

użytkownik usunięty

Uważam, że nigdy nie zrobią takiej "Dumy i uprzedzenia" jak tej, w której gra Colin Firth i Jennifer Ehle. Oglądam ten serial conajmniej raz na dwa tygodnie;) i za każdym razem napawam się grą tych dwojga aktorów. Chcę jeszcze dodać, że aktor grający Pana Collinsa rozwala mnie doszczętnie- lepszego aktora do tej roli nie znajdzie żaden reżyser.

użytkownik usunięty

Przepraszam przeczytałam to co pisaliście na temat tego filmu i jedna z osób napisała że ogląda go conajmniej raz na 2 tygodnie. Moim marzeniem jest zobaczyć jeszcze raz ten film.Proszę jeśli może ktoś mi powiedzieć gdzie można dostać ten film w wersji polskojęzycznej proszę niech napisze.

użytkownik usunięty

W wersji polskojezycznej to go raczej nie dostaniesz, a jedynie z opisami. Jak chcesz dostac ten film to zajrzyj, jesli dobrze pamietam na 1 portal:))))

użytkownik usunięty

W wersji polskojezycznej to go raczej nie dostaniesz, a jedynie z napisami. Jak chcesz dostac ten film to zajrzyj, jesli dobrze pamietam na 1 portal:))))