Durrellowie: Sezon 4 Durrellowie sezon 4, odcinek 6
odcinek Durrellowie (2016-2019)

Durrellowie | odcinek 6

47m
8,8 34  oceny
8,8 10 1 34
Durrellowie
powrót do forum s4e6

Bardzo proszę o bardzo dokładny spoiler ostatniego finałowego odcinka! Obejrzałam 4 sezony i niestety zabrakło mi zakończenia! Tak bardzo chciałabym wiedzieć, jak się do skończył!

ocenił(a) serial na 8
tatitta

Pani Durrel i Spiros czują do siebie coraz mocniej ' miętę przez rumianek' spotykają się na plaży na gorącej randce i rozmawiają o wspólnej przyszłości w Anglii, ona go namawia. Spiros poczuwając się do rodzinnych obowiązków decyduje o konieczności rozstania..słychać już echa wojny. Finał jest taki, że rodzina Durrellów odpływa w drogę powrotną .

ocenił(a) serial na 9
burlesco

Dziękuję bardzo! Tylko dla pewności, czyli Spiros nie zabiera się z nimi? Gdzieś widziałam, że szczęśliwie się między nimi zakończyło

ocenił(a) serial na 8
tatitta

Z tego co pamiętam to po namiętnych , wzajemnych wyznaniach miłości na plaży (itd.itp ; ♥️)Spiros ze względu na odpowiedzialność wobec rodziny i zbliżającą się wojenną zawieruchę postanawia zostać na wyspie. Louisa z ciężkim sercem przyjmuje odmowę wspólnego dalszego życia w Anglii - namawiała go na wyjazd ...miał wredną żonę,ale też małe dziecko .( Ale może nakręcili dogrywkę z happy end'em na rynek amerykański, o czym nie wiem ;)

ocenił(a) serial na 8
tatitta

durrells_fandom_com (kropki zamiast podkreślników)