Oglądnęłam dwa odcinki. Jak dla mnie ten serial jest już skończony. Ten cały Kutcher jest
mocno przereklamowany. Gra słabo, bez wyrazu.
Zdecydowanie lepszy jest Alan. No i cała postać dla Kutchera jest denna i bez pomysłu.
Wielka szkoda, że Charlie wybrał inną drogę.
To tak jakby z House`a zabrać House`a itd itd itd
mnie się taka koncepcja nie podoba i tyle. postać Alana w dalszym ciągu jest genialna, szczególnie popis aktorstwa. nie da się zastąpić głównego bohatera jakim był Charlie.
niech dojdzie do 9, niestety 10 znów obniżył loty, a szkoda bo po 9 odcinku miałem naprawdę duże nadzieje...
na onecie cos pisze ze od nastepnego sezonu housa juz nie bedzie w housie , to sie przekonasz jak to bedzie wygladalo
szybko zdjeli, to był wywiad z aktorem, w którym mowił ze udaje sie na emeryture
no to faktycznie zrozumiałeś artykuł ;) House`a w ogóle już nie będzie i wiadomo to od dawna.
No bo on wiedział, że nie będzie już serialu House. A Ty podałeś informacje, że nie będzie House`a w House`ie więc informacja jako taka jest inna i bardziej rewelacyjna. Więc pytał bo Twojej wersji nie znał ;)
Słuszna uwaga, zapewne to kobieta, ale nie zwróciłem uwagi na Nick, odpowiadałem na Twojego posta w którym napisałeś "wiedziałeś" i tym się też zasugerowałem w swojej odpowiedzi. Można też przyjąć że odpowiadam nie osobie w postaci męskiej bądź żeńskiej tylko "użytkownikowi" który jako taki występuje w formie męskiej ;) Skoro już się czepiać szczegółów, to 80 oznacza zapewne rok więc nie dziewczyna, a kobieta ;) Chyba, że to wiek to już w ogóle babuszka ;) :P
racja babuszka monica musi być fanka housa i jej wiedza na ten temat bardzo przewyzsza moją:)
Podzielam Twoje zdanie. Dopiero teraz odważyłem się obejrzeć 9sezon i przy 1 odcinku zaśmiałęm się chyba raz.. To obrazuje mniej więcej co stracił ten serial. 2 razy oglądałem 2i pół za czasów Charliego i mordka cieszyła mi się za każdym razem kiedy tylko pojawiał się Charlie (trzeźwy albo i nie). Po prostu mistrzostwo świata.
Nowe odcinki są wymuszone a postać Alana jest już tak przerysowana że ciężko się zmusić do oglądania.
pozdro