PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75947
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

Jake w 9 sezonie...

ocenił(a) serial na 8

W ostatnim odcinku Jake wystąpił w 10s odcinka i tak jest w prawie całym sezonie to jest
tytułowa postać a już Berta więcej od niego jest pokazywana masakra jakaś.W żadnym z
sezonów Jake nie poszedł jeszcze tak w odstawkę.

Sagemik

Większość bohaterów poszła w odstawkę m.in. Evelyn, Rose, Judih, Herb itp. Serial jak dla mnie się kończy...

krzysi3k26

Według mnie serial się skończył wraz z odejściem Charliego. Jak możemy mówić, że w 9 serii to dalej ten sam serial skoro nie ma jednego z "dwóch" tak jakby tytułowych bohaterów. Mimo wszytko jest próba kontynuacji serialu z nową gwiazdą i nowymi motywami (Walden znacząca różni się od Charliego). Jeśli będą kolejne serie to postacie związane z poprzednimi seriami będą znikać a pojawiać się będą nowe związane bardziej z Waldenem. Serial będzie trwał do puki będzie oglądalność(możne podpisali z niektórymi aktorami kontrakty na kilka sezonów i nie chcą im tak za darmo płacić bez próby uratowania serialu). Jakby na to nie patrzeć bez Charliego to już nie będzie stare dobre "Dwóch i pół"... Co nie znaczy, że serial nie może być dalej dobry i trzymać poziom.

ocenił(a) serial na 8
piratq

To jest już zupełnie inny serial bez Charliego. Niestety, sporo gorszy...

Alex303

no bo też trzeba przyznać że humor w tym serialu obniżył loty do poziomu... chbya nic nie lata na tym poziomie :/ . Wcześniej serial miał mocne postaci i nie musiał się zniżać do tego... no chyba humor to się nazywa :P . Tj niektórzy nazwywają to humorem. I że to niby komedia jest... a dla mnie to dramat.