PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75946
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

Totalna pomyłka. Bez Charliego nie ma "Dwóch i pół"!!!

ocenił(a) serial na 9
cubic_2

Poco to się nogi nocą. Podobno nie ma głupich odpowiedzi, są tylko głupie pytania.

wojtekbis_2

Nie wiem gdzie to słyszałeś...

ocenił(a) serial na 8
wojtekbis_2

To się wypowiedziałeś... wiele wniosłeś do tego tematu.

ocenił(a) serial na 9
Alex303

Ty za to wiele wniosłeś! Skomentowałeś mój wkład i sam nie wniosłeś nic więcej. Brawo!

ocenił(a) serial na 8
wojtekbis_2

A co mogłem odpisać mądrego na twoją wypowiedź? No właśnie nic...

ocenił(a) serial na 9
Alex303

Mądrego mogłeś wile napisać na temat, moją wypowiedz mogłeś po prostu zignorować, a nie zarzucać że nic nie wniosłem do tematu, samemu robiąc dokładnie to samo.

ocenił(a) serial na 1
cubic_2

To się nazywa odcinanie kuponów, albo wkur...nie Sheena

slam83

Moim zdaniem Sheen chciał trochę za dużo na co producenci stwierdzili - damy sobie radę bez ciebie!! I się pomylili!!

ocenił(a) serial na 8
cubic_2

Mam też podobne zdanie bez Sheen-a to już zupełnie inny serial-zdecydowanie gorszy. Obniżył loty i to o kilka klas. Jak dla mnie teraz nie warto nawet przełączać stacji na ten film.

użytkownik usunięty
cubic_2

zgadzam się bez niego to bezsensu...
Charlie niestety za bardzo zatracił się w nałogach i zapomniał że musi przychodzić na plan . to przykre gdy tak dobry aktor komediowy się marnuje...

ocenił(a) serial na 9
cubic_2

jak dla mnie te nowe odc.nie są aż tak złe bez przesady jest wiele bardziej gorszych seriali a tego wam przecież nikt nie karze oglądać macie setki innych programów na wszystkich go nie puszczają więc co za problem go nie oglądać?

jazdowicz2666

"nikt nie karze oglądać" - kurcze, faktycznie???!! WOW! A ja oglądam i się męczę.

"jest wiele bardziej gorszych serial" - bardziej gorszych? Fajna zbitka słów. A co do konkretu to też jestem zdziwiony... są gorsze seriale?? No popatrz!

"co za problem go nie oglądać?" - żaden! Dzięki za radę!!!

ocenił(a) serial na 9
cubic_2

to po co w takim razie tu się użalasz że się męczysz oglądając go to tak samo jak ja bym włączył plebanie np.i bym na jej forum wypisywał po co oni kręcą następne odc.jak ja się na nich meczę;!

jazdowicz2666

Oj chłopcze, chłopcze... Po pierwsze nie napisałem, że oglądam i się męczę. Naucz się czytać ze zrozumieniem. Napisałem, że bez Sheena ten serial nie jest już tak dobry. I dlatego po obejrzeniu dwóch odcinków przestałem oglądać. Po drugie, nie użalam się tylko stwierdzam, że bez Sheena serial już mi się nie podoba. Chyba mam prawo? I skończ już proszę te swoje wywody. Dzięki.

cubic_2

cubic, sarkazm dla niektórych jest abstraktem ;)

użytkownik usunięty
cubic_2

Racja bez Sheena to już nie to samo