PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75988
7,4 11 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

S10E01 - opinie

ocenił(a) serial na 9

Za nami pierwszy odcinek 10. serii Dwóch i pół. Jak wam się podobał?

ocenił(a) serial na 9
narinho

śmiałem się na głos. w wersji reżyserskiej ta blondyna pokazuje cycki.

ocenił(a) serial na 9
krupy

gdzie można znaleźć wersję reżyserską w takim razie, bardzo bym chciał to zobaczyć :D

ocenił(a) serial na 8
krupy

Nie wiem z czego się tam śmiałaś. Serial zrobił się żenująco nieśmieszny od 9 sezonu.

ocenił(a) serial na 9
narinho

W porównaniu do pierwszych ośmiu sezonów, ten dziesiąty zaczyna się tak samo słabo, jak prezentował się cały poprzedni.

ocenił(a) serial na 8
narinho

Moim zdaniem całkiem dobry odcinek. Było kilka zabawnych sytuacji i dialogów. Jak na początek nieźle.

ocenił(a) serial na 9
DJ_Tiestoo

jak dla mnie tragedia. Byłem zażenowany, a nie rozbawiony. Będzie jeszcze gorzej niż 9 sezon

ocenił(a) serial na 8
Christopher_Moltisanti

Ale motyw "Walden i Alan razem" odpada.

ocenił(a) serial na 9
Robert831231

To mnie zniesmaczyło. Nie byłoby nic w tym złego, ale Alan wyglądał na człowieka mówiącego poważnie i rozczarowanego, że nic z tego nie wyszło.

ocenił(a) serial na 8
narinho

Alan zrobi wszystko żeby mieć gdzie mieszkać za free.

ocenił(a) serial na 8
narinho

Mi osobiście się podobało. Dokładnie to, czego wymagam od tego serialu, 20 minut humoru, który nie wymaga myślenia. Po prostu lekka komedia, idealna na przerwę w uczeniu się.

ocenił(a) serial na 10
trix12

"który nie wymaga myślenia"???! - no i właśnie przez takich lemingów świat schodzi na psy. Dwóch i pół słynie z inteligentnego i w miarę obyczajowego humoru. Właśnie dlatego że coraz więcej takich jak ty wszystko jest tandetniejsze. Coraz więcej reklam i coraz gorsza jakość twórczości bo gimbusy wolą iść na łatwiznę.

ocenił(a) serial na 8
damianosss

Może kiedyś tak było, ale obecne serie nie stoją już na tak wysokim poziomie. Chociaż może to z tobą jest coś nie tak, skoro ja przy oglądaniu nie muszę się jakoś specjalnie wysilać, by zrozumieć wszystkie dowcipy.

ocenił(a) serial na 10
trix12

No właśnie nie stoją przez takich jak ty. O tym piszę. Serial który nie wymaga myślenia to przeciwieństwo inteligentnego serialu. Ty napisałeś że 9 sezon "nie wymaga myślenia" a nie "nie wymaga wysiłku umysłowego" więc przeczysz sam sobie. Twoje dwie wypowiedzi nie mają wspólnej logiki.

ocenił(a) serial na 9
narinho

Dla mnie tez odcinek był nie najgorszy. Sceny z Boltonem całkiem zacne .

ocenił(a) serial na 9
narinho

przez chwile miałem nadzieje kiedy Zoey mowila ze ma innego wyskoczy charlie :)

ocenił(a) serial na 10
dudek10

To by było dobre :D
Odcinek taki sobie, ujarany Ashton żywcem zerżnięty z ujaranego Charliego. Mogli coś innego wymyślić, no na prawdę.

ocenił(a) serial na 10
dudek10

No i ta czołówka. Tragedia.

ocenił(a) serial na 7
narinho

Jest dobrze. Żaden odcinek z 9 sezonu, nie rozbawił mnie jak ten.

ocenił(a) serial na 9
narinho

Niestety gorzej niż 9ty.

ocenił(a) serial na 8
narinho

jak dla mnie serial stracił juz prawie caly swoj urok. gra aktorska kutchera jest po prostu słaba, dialogi przerysowane, robione na sile, ale i tak najbardziej irytuje mnie aktorka grajaca postac Zoey, jej akcent jest wrecz drazniacy.... poza tym ciagniecie watku Alana jako pijawki, ktora nie umie sie usamodzielnic - no comment.

ocenił(a) serial na 6
narinho

Niezły odcinek 1 normalnie jaja na boczku .warto Alan jak zwykle najlepszy .