PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75946
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

S9E23 opinie.

ocenił(a) serial na 8

Odcinek genialny po prostu :D Stary Alan szuja się pokazał i ten tekst "Ta s uka musi
zniknąć" Rozwaliło mnie to :D

ocenił(a) serial na 8
Sagemik

Mogę powiedzieć to samo co na początku 9 sezonu - to Alan trzyma jeszcze ten serial. Im więcej odcinków z nim w roli głównej tym fajniejsze odcinki.

ocenił(a) serial na 9
suidakra77

ja też mogę powiedzieć to co mówię od początku 9 sezonu.
Nie mogę już patrzeć na Alana, dla mnie on nie jest śmieszny, tylko żałosny.
Oglądam ten serial tylko dlatego, bo wychodzę z założenia że 20 minut w tygodniu mnie nie zbawi, a przynajmniej mogę być świadkiem tego, jak mój ulubiony serial zszedł na psy.
Ale podziwiam was za wasz gust, że wam się nadal to podoba:)

ocenił(a) serial na 9
Christopher_Moltisanti

Dokladnie, ogladanie dalszego ponizania Alana juz wcale nie jest smieszne tylko zalosne i przykre.

ocenił(a) serial na 9
Christopher_Moltisanti

Zgadzam się z wami. Przeciez od samego początku ten serial był Charliego i od czasu do czasu Jake'a. Alan był tylko dodatkiem. Również oglądam z sentymentu i z ciekawości jak pociągną to dalej.

ocenił(a) serial na 9
Sagemik

Serial leci na łeb na szyje. Ogólnie cały odcinek był do bani a ta scena u doktora masakra ! Jakbym oglądał jakiś tani sitcom te żarty nieśmieszne i jeszcze Alan, który coraz bardziej jest żałosny niż śmieszny. To wg mnie powinien być ostatni marny sezon tego dobrego serialu.

ocenił(a) serial na 8
Macko_3

Mi osobiście w tym sezonie podobały się tylko 2 odcinki i może 1 był znośny tak to też uważam że to najgorszy sezon.A po odcinku z gorylem to już zwątpiłem w sen kontynuacji tej farsy..

ocenił(a) serial na 1
Sagemik

Pewnie w następnym epizodzie Alan poślizgnie się na skórce od bannana i poserwuje na nim oceanem do japoni na plecach z waldenem szmidtem

ocenił(a) serial na 10
Sagemik

Mimo iż ten sezon jest mizerny to akuart ten odcinek był bardzo fajny (rozbawiła mnie scena jak zjerzdżał na krześle, kiedy na dole czekała cała familia), ale szkoda że ten kolejny zawał był udawany. Alan jest kreowany na takiego śmiecia, który kompletnie z niczym nie daje sobie rady.

ocenił(a) serial na 9
Sagemik

Alan jest przykry, czasem aż rzygać się chce, gdy widzę jak się szmaci. Gdy po tym zawale wyprowadził się do tego zapyziałego hotelu, byłem z niego dumny. Naprawdę cieszyłem się, że w końcu poszedł na swoje, a tu dupa. Nie wiem jak scenarzyści widzieli to wszystko, ale nie może dwóch obcych dorosłych mężczyzn ze sobą cały czas mieszkać, to jest chore.