PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75947
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

Two and a Half Men S09E08

użytkownik usunięty

Witam odcinek niezły nawet bardzo dobry i śmieszny daje radę ten sezon 9 oby tak dalej czekam na wasze opnie jestem mile zaskoczony.

Ostatnie dwa- trzy odcinki pozytywnie zaskoczyły i myślę, że jest szansa aby ten serial przetrwał. Po kiepskim początku serial się rozkręcił i nawet Walden jest na fali wznoszącej. Oby tak dalej.

ocenił(a) serial na 10

Winning! Świetny odcinek, i ten tekst mnie położył totalnie ;d "make that 3, they r small" rzeczywiście się rozkręcił serial, oby było tylko lepiej :)

ocenił(a) serial na 10

Odcinek strasznie pozytywny ,chyba najlepszy w całym 9 sezonie . Alan udający Charliego był rozwalający ,ciekawe ile posiedzi w psychiatryku zamawiając panie do towarzystwa przez niewidzialny telefon: ) Walden w tym odcinku zaskakująco grał całkiem dobrze . No po dzisiejszym odcinku jestem optymistycznie nastawiony co do dalszego rozwoju sezonu. Oby tak dalej :D

ocenił(a) serial na 8
Barney_4

Bądź co bądź Alan cały czas "Winnig" ale szkoda że Walden tak szybko go odesłał do tego psychiatryka.

ocenił(a) serial na 10

Odcinek Mega Dobry. Wreszcie wraca stary klimat tego serialu. Jak dla mnie to pierwszy naprawdę śmieszny odcinek w tej serii. Ale podkreślam, że "dla mnie" bo w końcu o gustach się nie rozmawia.

ocenił(a) serial na 8

Według mnie ten odcinek dostaje dobre 8,5/10, bardzo fajny i śmieszny. Tylko boję się, że po następnym odcinku wszystko wróci do normy 9 sezonu. Ale ten super

użytkownik usunięty

Jedynie Alan ratuje ten serial , Jake jest raczej zalosny niz smieszny, a wiecznie powtarzane dowcipy o tym jak to kazda nieznajoma slini sie na widok Kutchera jakos do mnie nie docieraja , ten odcinek zdecydowanie najlepszy z serii bo akcja skupia sie na Alanie

ocenił(a) serial na 10

Zauważam pewną prawidłowość... najlepsze motywy to te które dotykają Charliego. Poprzedni odcinek uważany przez Was (tak wynikało z wypowiedzi) za jeden z najlepszych - mamy motyw pamiętnika Charliego. Teraz znów uważacie, że najlpeszy odcinek serii i znów motywem przewodnim jest kto? CHARLIE. Wygląda na to, że nawet bez Charliego nie da się bez Charliego... i widać twórcy to zrozumieli więc motywem przewodnim jest? CHARLIE!

Innymi słowy z serialu Z Charliem mamy serial O Charliem tyle, że bez Charliego.

ocenił(a) serial na 10
Gojira

też to zauważyłem, Lorre tak bardzo chciał zerwać z ta postacią że ją uśmiercił, ale jednak co chwila motyw Charliego się przewija i nie zanosi się abyśmy zapomnieli o nim

ocenił(a) serial na 7

Nie oglądam w ogóle 9 sezonu, ale po waszych opiniach postanowiłem spróbować z S09E08 i odcinek nawet średni z plusem.
Choć nadal nie mogę przekonać się do Astona Kutchera. Alan wygląda tak samo jak Charlie w ostatnich sezonach - zmarnowany, jego twarz jest po prostu wyczerpana...

kontaktpatryk

Masz racje co do Alana jest jakiś taki wyczerpany, ale tak naprawdę to on teraz trzyma ten serial na poziomie jakim teraz jest.

ocenił(a) serial na 8
mjobski

Wszyscy tęsknią za Charlie/m, ciekawe czy Charlie tęskni za "Dwóch i pół" ? Faktycznie 9 seria sięrozkręca. Pytanie gdzie jest Rose? Gdzie ukrywa Charliego Harpera :)