Witam odcinek przedni hehe niesamowity kupa śmiechu norlamnie oceniam go wysko 9/10 brawo oby tak dalej heehe.
Rzeczywiście odcinek świetny, film się rozkręcił i jest dla niego nadzieja ;)
Najnowszy odcinek mógł się podobać, do czasu pojawienia się Herba i wyciągnięcia przez niego broni przy magazynie, miałem wrażenie, że wszystko to co spotkało Alana było prawdą :) Na pewno jeden z lepszych, o ile nie najlepszy, epizod.
Chyba każdy miał takie wrażenie. Nie wiem też, czy już po tym, jak zorientowaliście się, że to był sen, dopadła was myśl, że też czasami miewacie takie okropne koszmary? W najnowszym focusie był artykuł o koszmarach... Właśnie, że wszystko się nie udaje i nie można się obudzić... To najgorsze uczucie - będąc zawiedzionym i opuszczonym przez każdego... Było mi taaaaaak szkoda Alana....
Świetny odcinek :)
teraz już jestem przekonany, że będzie wątek homoseksualny między Alanem i Waldenem
To byłoby ciekawe!
Zakończenie urocze :)
Wszystkie te sytuacje, które w śnie spotkały Alana, wydawały się początkowo tak realne... Okropne jest to, jak postrzegamy tę biedną postać :P
Ja nie raz mam takie sny, są nie bardzo przyjemne, ale fajna jest niesamowita ulga po przebudzeniu, w sanach ludzie nie odróżniają co jest prawdą a co nie.
Co do odcinak do oceniam go 10/10 był genialny, uśmiałem się niesamowicie. Ten serial nadal ma sens :D
Ja też uważam że sezon ten jest jak narazie świetny, wszyscy psioczyli, a wczoraj jak go ogląałem to się tak uśmiałem, a tak apropo co to za muzyka jak walden włączył głosem, bo miałem wrażenie że jakiś remiks gorillaz fell good inc.
Ja nadal uważam, że to nie jest już ten sam serial, ale chyba lepsze to niż nic
No jasne, że nie ten sam, ale mimo to się uśmiałem, a ostatnie sezony nawet z charlie'm były nudne :/