PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75947
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

Twoand a Half Men S09E09

użytkownik usunięty

Witam odcinek przedni hehe niesamowity kupa śmiechu norlamnie oceniam go wysko 9/10 brawo oby tak dalej heehe.

ocenił(a) serial na 10

Rzeczywiście odcinek świetny, film się rozkręcił i jest dla niego nadzieja ;)

ocenił(a) serial na 10

Odcinek całkiem dobry, na szczęście ten sezon zaczyna się rozkręcać.

ocenił(a) serial na 8

Najnowszy odcinek mógł się podobać, do czasu pojawienia się Herba i wyciągnięcia przez niego broni przy magazynie, miałem wrażenie, że wszystko to co spotkało Alana było prawdą :) Na pewno jeden z lepszych, o ile nie najlepszy, epizod.

ocenił(a) serial na 9
DJ_Tiestoo

Chyba każdy miał takie wrażenie. Nie wiem też, czy już po tym, jak zorientowaliście się, że to był sen, dopadła was myśl, że też czasami miewacie takie okropne koszmary? W najnowszym focusie był artykuł o koszmarach... Właśnie, że wszystko się nie udaje i nie można się obudzić... To najgorsze uczucie - będąc zawiedzionym i opuszczonym przez każdego... Było mi taaaaaak szkoda Alana....

Świetny odcinek :)

ocenił(a) serial na 9
aleera89

teraz już jestem przekonany, że będzie wątek homoseksualny między Alanem i Waldenem

ocenił(a) serial na 9
Christopher_Moltisanti

Zgadzam sie z Toba :) a odcinek super :)

ocenił(a) serial na 4
Christopher_Moltisanti

To byłoby ciekawe!
Zakończenie urocze :)
Wszystkie te sytuacje, które w śnie spotkały Alana, wydawały się początkowo tak realne... Okropne jest to, jak postrzegamy tę biedną postać :P

ocenił(a) serial na 8
Christopher_Moltisanti

Aleś się uparł na ten wątek gejowski xd

ocenił(a) serial na 9
aleera89

Ja nie raz mam takie sny, są nie bardzo przyjemne, ale fajna jest niesamowita ulga po przebudzeniu, w sanach ludzie nie odróżniają co jest prawdą a co nie.

Co do odcinak do oceniam go 10/10 był genialny, uśmiałem się niesamowicie. Ten serial nadal ma sens :D

Póki co najlepszy odc. 9 sezonu, trzyma poziom poprzednich serii. Oby tylko tak dalej! :)

ocenił(a) serial na 6

Ja też uważam że sezon ten jest jak narazie świetny, wszyscy psioczyli, a wczoraj jak go ogląałem to się tak uśmiałem, a tak apropo co to za muzyka jak walden włączył głosem, bo miałem wrażenie że jakiś remiks gorillaz fell good inc.

ocenił(a) serial na 8
magneto_

Ja nadal uważam, że to nie jest już ten sam serial, ale chyba lepsze to niż nic

ocenił(a) serial na 6
rockyb_fw

No jasne, że nie ten sam, ale mimo to się uśmiałem, a ostatnie sezony nawet z charlie'm były nudne :/

ocenił(a) serial na 9
magneto_

dla mnie ostatnie sezony, szczególnie 6 i 7 były zdecydowanie najlepsze

ocenił(a) serial na 8
Christopher_Moltisanti

Gdzie jest Rose? Gdzie ukryłą Charlie/go ?