PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75947
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

s10e07 

ocenił(a) serial na 9

Dość przyjemny odcinek, bez wielkiego szału ale lubię gdy Jake ma więcej niż krótki epizod przed kamerką internetową. Fajny wątek z wynajętą dziewczyną i te "i love you" po wyznaniu kim jest rozbrajające. I gadatliwa Missi też ma swój urok dla mnie. Biedny Jake gdzie on znajdzie inną Missi. 9 sezon mnie drażnił ale już się przyzwyczaiłem i w 10 nie jest źle.

ocenił(a) serial na 6
marcing4

Odcinek nawet niezły i śmieszny jeszcze tak się nie uśmiałem hehe polecam .

marcing4

Mi też podoba się postać Missi :) Wiadomo, czy pojawi się jeszcze w jakiś odcinkach? :)

marcing4

Pomysł z tym, że jak Walden i Missi nikogo nie znajda do pewnego czasu, to moga sprobowac razem, jest zerżnięty z "How i met your mother". No chyba, że taki dziwne akcje są w ameryce na pożadku dziennym, wtedy sorry, zwracam honor.

ocenił(a) serial na 10
Pijany_Mistrz

Ta cała Miley Cayrus działa mega na nerwy nie dość, że dali jej role przygłupa wiecznie gadającego. To jeszcze wnerwia mnie to, że jak coś jej Walden proponuje to ona zawsze fuj. Myślałem od samego początku, że oni będą coś kręcić i będą fajne akcje. Śmieszne jest to, że jej bohaterka mając do wyboru przystojnego młodego faceta z pozycją leci na przygłupa, który, jak Jaka to już w ogule jest żałosne. Alan który siedzi na kanapie Ciągle z kwaszoną miną i ciągle mu się nic nie udaje wszystkie kobiety nim gardzą to juz się przejadło. Bo niby pracuje na nic nie wydaje poza alimentami dodatkowo walden do zarządu go zatrudnił w którymś momencie za mieszkanie i za nic nie płaci to jego sytułącja powinna być dużo lepsza. Charlie był fajny na luzie podrywał laski 18-19 letnie i żadna nie mówiła fuj. Cały czas sie było, z czego pośmiać się a tu potencjał aktorów jest niewykorzystywany, bo serialu komediowego robi się dramat.

ocenił(a) serial na 8
lukalek

amen
W pełni się z Tobą zgadzam. Kurde jak na ekranie pojawia się panienka Cyrus to mam ochotę wyłączyć odcinek. Nie mam pojęcia co ona ma wnosić do serialu, chyba tylko tyle, żeby przyciągnąć przed TV nastolatki. No niewiem, może też tak mówię, że nie jestem z tego poj... pokolenia :)

damianspoko07

ja nawet nie wiem kim jest ta cala Miley Cayrus, wiec mi ona zwisa :P Tzn domyslam sie jedynie, ze to aktorka ktora gra Missi, a ta postac jest mi obojetna, ani mnie nie irytuje, ani nic nie wnosi ciekawego do odcinka :) Wiec jak dla mnie moze ona sobie byc w tym filmie ale nie musi