PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=126122}

Dwóch i pół

Two and a Half Men
2003 - 2015
7,4 76 tys. ocen
7,4 10 1 75947
7,2 9 krytyków
Dwóch i pół
powrót do forum serialu Dwóch i pół

two.and.a.half.men.s09e18

użytkownik usunięty

Witam odcinek wymiata hehe śmiechu było co nie miara oby tak dalej . Oceniam go na 8/10.

ocenił(a) serial na 6

Szczerze to nie wiem z czego mozna bylo sie usmiac w tym odcinku jak i w we wszystkich z ashtonem. Ani razu sie nie smialem. Serial byl o panienkach, seksie, orgiach i piciu. Teraz jest o idiotycznej postaci (bilioner -informatyk) ktory pisze sobie programy, siedzi w domu 24/7, zamiast wydawac kase na przyjemnosci. Beznadzieja. Mozna powiedziec ze serial jest o Alanie. Walden to postac drugoplanowa.

ocenił(a) serial na 8
the_roczek

Dla mnie również odcinek był wart uwagi. Nie zgadzam się z Tobą "the_roczek " siedzi 24/7 to Jego sprawa chyba? Ważne żeby być szczęśliwym w życiu. Powiedz mi co wg, Ciebie robi przeciętny miliarder? - cały czas pije, chodzi naćpany? Przecież ludzie bogaci nie muszą robić takich rzeczy... Piją/ćpają i robią inne pierdoły tylko biedni, słabi mentalnie których nie stać na lepszą rozrywkę - sorry, ale to jest rzeczywistość.

ocenił(a) serial na 8
Fullenforced

Piją tylko słabi? A może Ci co lubią czasem sobie umilić życie. A odcinek słaby, choć już lepszy od poprzedniego, bo tamten był żałośnie słaby. I rzeczywiście to jest jakieś dziwne, miliarder, który non stop siedzi w domu, pierwszy raz jest pokazane, żeby pracował. Jakoś Bill Gates czy Steve Job raczej w domu non stop nie siedzieli, tylko zapieprzali na swoją kasę.

ocenił(a) serial na 8
Alex303

No przecież od początku było wiadomo, że Walden dorobił się na sprzedaży pewnego produktu Microsoftowi z miliard/kilka miliardów dolarów także powinno mu to na jakiś dłuższy okres wystarczyć.Po co ma się chłop przemęczać? :)

ocenił(a) serial na 8
Maliszak

No niby tak, ale ten typ ludzie, czyli informatycy, raczej robią to dla samej pasji, a nie tylko kasy. Także leżenie do góry brzuchem, trochę nie pasuję mi do tej grupy społecznej. Prędzej siedzenie 24h na dobę przed monitorem! :-)

ocenił(a) serial na 6
Fullenforced

Ja nie mowie ze kazdy milialder pije itd. Ale kurcze to jest serial!!!!!! I ma za zadanie bawic. Odcinek w ktorym wszyscy zygali byl poprostu zalosny. Scenarzysta nie potrafi (albo mu sie nie chce) wymyślec porządnego humoru i ucieka w strone obrzydliwych i nie potrzebnych w tym serialu pierdół. Nawet nie bylem o tyle zniesmaczony co szkoda mi bylo czekac tydzien na takie gó....o.

ocenił(a) serial na 1
the_roczek

Patrząc na grę Cryer'a widać że gość zmusza się na siłę ale czego nie robi się dla kasy. BITCH

ocenił(a) serial na 7
the_roczek

miliarder, który jest nim już kilkanaście lat, to już nie ma żadnych przyjemności, bo je przeżył na początku i je wszystkie wykupił

ocenił(a) serial na 6
no_bo_co

to jest serial. Dajcie spokoj. Jezeli chcecie zeby odzwierciedlał (wasze pojecie rzeczywistosci, prosze bardzo. Ja oczekuje troche ponad to.

ocenił(a) serial na 10
the_roczek

a dla mnie to byl najgorszy odcinek tego sezonu :P moj ulubiony to 15, a potem 16 :)

Coraz slabsze te odcinki :( Mam nadzieje ze sie poprawia...

pgmaster

oni musieli nakrecic 9ta serię bo tak wszyscy aktorzy mieli pewnie skonstruowane umowy. Łatwiej było zapłacić Kutcherowi jakąś kasę i wprowadzić nowego bohatera (bo może serial zaskoczy), niż wypłacać całej 5tce odszkodowania. I myślę że z początku wszyscy mieli nadzieję że nowy bohater jakoś uratuje serial, niestety nie zaskoczyło. Dałam temu serialowi 4 szanse. 4-ry odcinki. I zobaczyłam tam kompletny brak pomysłu i starych żartów sytuacyjnych i celnych ripost. Wczoraj oglądałam starą serię na Comedy Central (o dziwo dobre tlumaczenie polskie) i to przypomnialo mi czemu ten serial byl taki super! Nawet odcinki z 8mej serii gdzie widac bylo że Charlie chodzi przećpany i zdołowany i mu się nie chce, były lepsze. Bo widać było że scenariuszowo nikt nie obraża inteligencji widzów.

Odcinek bardzo słaby , wymuszony, generalnie spadek formy, ponieważ wcześniejszych kilka odcinków było naprawdę niezłych. buldok jak zwykle błysnął inteligentą opiną....