Witam odcinek dość śmieszny nawet akcja się toczyła troszkę wolno ale jak zwykle niezłe to wyglądało oceniam go na 8/10.
dość śmieszny? chyba prymitywny i żałosny, chociaż nie przebił żenadą odcinka z gorylem czy z rzygami, to trzeba mu przyznać. sezon 2.10 :)
Nie odpowiadaj na tego trolla. Po każdym odcinku 9tego sezonu piszę swoją recenzję typu: "odcinek bardzo śmieszny, uśmiałem się po pachy". To koleś bez gustu filmowego którego śmieszy tandetny i siermiężny "chumor".
Aczkolwiek ostatni odcinek był naprawdę zabawny. W sumie właśnie dlatego, że zrezygnowano z żartów o rzyganiu, dano sporo dowcipów, no i Jake z Eltridge'em udanie dostarczyli masy przekomicznych sytuacji tą swoją głupotą. No i z matkami wątek również udany był, bo wiele sprośnych żartów o seksie wstawiono i ogólnie cięte teksty, z sarkazmem i ironią bardzo dobrze się sprawdziły. Naprawdę fajnie się ten epizod oglądało.
A mnie się podobał. Lubiłam starsze odcinki z Sheen'em,ale te też lubię są całkowicie inne,choć też fajne.
Nie to śmieszne co śmieszne,ale to co kogo bawi. Są gusta i guściki,więc przestańcie się czepiać. Nie może się wszystkim podobać to samo.