Dwie spłukane dziewczyny

2 Broke Girls
2011 - 2017
7,0 42 tys. ocen
7,0 10 1 41690
7,0 3 krytyków
Dwie spłukane dziewczyny
powrót do forum serialu Dwie spłukane dziewczyny

Zaczęło się skromnie, pilot był zabawny choć nie powalał, za to 4 odcinek to mistrzostwo :) Serial rozkręca się i jest coraz zabawniejszy, zaczynam czekać niecierpliwie na kolejne odcinki i zastanawiam się co będzie dalej.
Na początku postać Max średnio mi się podobała, wydawała mi się nieco sztuczna i zbyt "prostacka" ale chyba Kat musiała wczuć się bardziej w postać bo teraz jest super ;) Caroline ekstra, idealna aktorka do tej roli.
Czekam na więcej i mam nadzieję że nie urwą serialu po 1 sezonie czy nawet w jego połowie

alioth89

Zgadzam się całkowicie, serial zapowiada się coraz lepiej. Na prawdę śmieszny, aktorzy świetnie dobrani do swoich ról. No i ten HAN :D

deliverance007

hej, jak mogłaś ocenić Suburgatory prawie tak jak Rezydencję?! ;p to przecież świetny serial, na równi z 2BG, choć zupełnie inny.

hubert_wentland

Nie wiem jak to się stało, bo dać rezydencji 5 gwiazdek to była zbrodnia ;D

alioth89

Odcinek 5 ekstra, a ta scenka kiedy Caroline wypchnęła biust do przodu hahahaha perfekcja :D

Han mega! Jak tak sobie na parkiecie samotnie dęsił :)

alioth89

ale jest wiele wpadek w serialu wystarczy sie dobrze przyjrzec jak caroline nagle znikaja buty z rak w goodwill czy jak pokazuje paznokcie zrobione w salonie to nie ma jedengo tipsa na poczatku i jeszcze kilka takich drobnostek. ale serial jak najbardziej fajny bo jest inny niz te wszystkie co teraz wychodza ciekawy humor i spojrzenie na swiat:)

alkara13

mi najbardziej podoba się to, że one RZECZYWIŚCIE są biedne. Caroline zawsze ma na sobie ten sam naszyjnik ;p

alioth89

Wrażenia po odcinku nr 7:
Tak, coraz bardziej kocham ten serial ;D
Kolega Carlos - What's happening?! Hahaha mega :D
Vagina bed - nie mogę, padłam :)
Sir Oleg of the amazing party in my pants - hahahaha :D
Kurs babeczkowy i ostatnia scena - mistrzostwo, strasznie jestem ciekawa czy rozwiną ten temat obraźliwych babeczek ;PP

Jest jeden taki fajny niuans w tym serialu - minki Caroline w niektórych sytuacjach, np. kiedy jest dialog o łóżku i Max mówi "I don't know how long it's been" i Caroline na to "I'm tired, I'm going to bed", uwielbiam że jej reakcje są takie naturalne i zabawne ;)

Zdecydowanie wyjątkowy serial, inny w dobrym znaczeniu tego słowa :)

alioth89

taaak, uwielbiam 2BG ;) odcinek świetny, znacznie lepszy niż odcinki 5 i 6, które podobały mi się trochę mniej po mistrzowskim 4 ;p serial będzie miał pewnie z 7 sezonów, więc potowarzyszy nam jeszcze trochę, z czego jestem niezwykle zadowolony! ;)

hubert_wentland

oby, oby ;P dziewczyny już zdążą się milionów dorobić do 7 sezonu ^^

alioth89

no właśnie, ciekawe, czy w pierwszym sezonie uda im się uzbierać pieniądze? to raczej nierealne, ale przecież nie mogą siedzieć w tej restauracji w nieskończoność. ja już jestem w stanie zobaczyć 5 sezon, w którym mieszkają w wielkim domu na które same zapracowały, razem z nimi mieszkają dwie pracownice cukierni, mają chłopaków (któraś już może nawet męża?), jest masa nowych postaci, a show już prawie nie przypomina teraźniejszego, mimo tego nadal śmieszy dzięki temu, że ewoluowało, więc żarty wciąż są świeże, gdyż dotyczą zupełnie innych spraw ;p

ocenił(a) serial na 8
alioth89

coś czuję, że ten pomysł z obraźliwymi babeczkami będzie strzałem w dychę :D

ocenił(a) serial na 9
Cytryna1910

Dla mnie serial jest mega ;D najlepsza scena dla mnie to ta kelnerka w chłodni, która "dochodzi" do stolika :>

ocenił(a) serial na 8
alioth89

Najnowszy odcinek świetny. Oleg jest mistrzem :D

DJ_Tiestoo

To fakt :D
Odcinek fajny, szczególnie spodobało mi się to urocze wsparcie od facetów dla Max :)

ocenił(a) serial na 8
DJ_Tiestoo

Table six.......ty-nine!!! LOL!
I love Oleg! ;)

ocenił(a) serial na 5
lateefa

oleg jest debeściak

ocenił(a) serial na 6
alioth89

Mnie się najbardziej podoba, że nabijają się na całego z hipsterskich hipsterów :)

ocenił(a) serial na 9
alioth89

16 odcinek póki co jak dla mnie najlepszy. Cadilak, odniesienie do reklamy oldspica, pokój VIP no i skrzydełka Hana:D

ocenił(a) serial na 9
tamarii

uwielbiam ten serial :D a kiedy caroline śpiewała happy bithdays było boskie - porównanie do edyty górniak !!!! myślałam że padnę!!!!!!!!!!!!!! szkoda że tak rzadko jest i tak krótko :(

alioth89

dawno zaden serial mnie tak nie wciagnal :) rewelacja.
Widac ze dziewczyny momentami nie moga wytrzymac ze smiechu. Swietne teksty. W kazdym odcinku jest kilka kwestii lub scen gdzie wybuchu smiechu nei da sie powstrzymac :)