PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616779}

Dwie spłukane dziewczyny

2 Broke Girls
2011 - 2017
7,0 42 tys. ocen
7,0 10 1 41627
6,8 4 krytyków
Dwie spłukane dziewczyny
powrót do forum serialu Dwie spłukane dziewczyny

Słabiutki powrót.
I Caroline rzeczywiście jest swoimi włosami:(
Oraz gdzie do jasnej ciasnej jest Luis?!

charliehale

Wlasnie spoko odcinek byl, mi sie podobalo, tylko ta Kardashian czy jak jej tam niepotrzebnie ;x

ocenił(a) serial na 7
charliehale

A mnie się odcinek podobał :)
Caroline wygląda słodko (lepiej niż Penny z TBBT z krótkimi)
Kardasianka na plus - zaskoczenie :)
ps. Chce mieć w domu taka huśtawkę jak Sophie

norsevia3

Oj no, przecież ja nie napisałam że mi się odcinek wcale nie podobał, tylko że słaby powrót biorąc pod uwagę dotychczasowe sezony:)
I Caroline wygląda ładnie, ale to już nie jest ta sama Caroline, niestety:( To tak jakby Max poszła na operację zmniejszenia cycków:P

charliehale

a nie poszła? bo jej biust w tym odcinku wydawał mi się jakiś mniejszy...

ocenił(a) serial na 8
indictus

ona chyba schudła trochę, może dlatego tak wygląda :D

charliehale

Myślę że z kolejnymi odcinkami serial się rozkręci. Ten był ewidentnie robiony na siłę- całkowicie pod ich "gwiazdę" Kardashian... Ale Sophie jak zwykle świetna ;)

80000V

Oby:)
Haha, Sophie i jej "Dis iz supa akłyyyyd!" było świetne! Oraz jej zapowiedź porannych ćwiczeń na huśtawce - ciekawe, jakie te ćwiczenia;) Może z Olegiem:D

charliehale

mi się własnie caroline strasznie podoba w tym włosach, wygląda prześlicznie jak bizneswomen

charliehale

No Caroline dużo lepiej wygląda, dla mnie jej 'stare' włosy wyglądały jak peruka czy coś, generalnie jakoś dziwnie.

kitiko

Gdy na początku odcinka zobaczyłam Caroline ze zbyt podejrzanie gęstą czupryną pomyślałam sobie, coś mi tutaj nie pasuje, pewnie będą ciąć ! Ładnie jej w nowej fryzurze, wygląda młodziej.

Może w IV sezonie scenarzyści postawili na znane twarze ? Bo np. w kolejnym odcinku pojawi się Jesse Metcalfe.

Dobry był motyw z " demakijażem " i Han, który nigdy wcześniej nie miał w ustach takiego dużego......tosta ;)

Ewcia78

true, otwieranie przez Max drzwi i potem próba trzymania w dłoniach przypalonego bochenka ubawiły mnie do łez;D

ocenił(a) serial na 6
charliehale

A mnie właśnie powrót dosyć miło zaskoczył.
Caroline trochę dziwnie z tymi krótszymi włosami ale nie wygląda to tak źle. Zresztą lepiej będzie to ocenić po paru odcinkach.