Hej, nurtuje mnie jedno pytanie-za co ojciec Caroline siedzi w więzieniu?
wyłudzenia i przekęstwa finansowe ;) pozbierał kase od bogatych ludzi i stracił, oszukiwał o zyskasz zeby zdobyc wiecej i tak sie zapetlil ze w koncu wyladowal w wiezieniu.
Wiesz co, oglądam na Comedy Central, nie wiem czy zauważyłeś ale tam nie zawsze wszystko po kolei leci a np" Jak poznałem waszą matkę sezon 7 " to puścili tylko do 16 odcinka więc nie rozumiem skąd Twoje pytanie?? Zadałam proste pytanie i oczekuję prostej odpowiedzi..
Problem w tym, że w serialu cały czas mówią o ojcu Caroline i o tym dlaczego poszedł do więzienia, więc trzeba być naprawdę mocno nieogarniętym, aby zadawać takie pytanie. Co następne? ''Jak się nazywa ta brunetka z którą mieszka Caroline?''? Litości.
Trzeba być mocno nieogarniętym,nie mieć co robić, trzeba być mocno złośliwym, zgryżliwym, zgorzkniałym ,żeby odpowiadać złośliwie na zadanie pytanie...jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia-to nie mów!Proszę!
Wytykanie komuś głupoty nie świadczy o nieogarnięciu, zgorzknieniu czy złośliwości. Uwierz.
Twierdzenie na podstawie jednego pytania, że ktoś jest głupi jest zdecydowanie nie na miejscu. Dziewczyna mogła przeoczyć tę informację, bo owszem, ciągle o nim mówią, że siedzi w więzieniu i Caroline jest spłukana, ale nie w każdym odcinku tłumaczą dlaczego. Dlatego idź się powyżywaj gdzie indziej.
Powyżywaj? Bez przesady. Nie musisz od razu sugerowac, że jestem z jakiegoś powodu sfrustrowana. Jeśli ktoś przeoczył taką oczywistość, to najwyraźniej nie ogląda serialu z uwagą, bądź zrozumieniem, a stąd już niedaleko do bycia głupim właśnie. Ale zapomniałam, że żyjemy w czasach kiedy bycie nierozumnym jest lepiej przyjmowane niż normalne zwracanie uwagi na brak pojmowania tak prostych rzeczy.