PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616779}

Dwie spłukane dziewczyny

2 Broke Girls
2011 - 2017
7,0 42 tys. ocen
7,0 10 1 41690
7,0 3 krytyków
Dwie spłukane dziewczyny
powrót do forum serialu Dwie spłukane dziewczyny

ojciec Caroline

użytkownik usunięty

Hej, nurtuje mnie jedno pytanie-za co ojciec Caroline siedzi w więzieniu?

wyłudzenia i przekęstwa finansowe ;) pozbierał kase od bogatych ludzi i stracił, oszukiwał o zyskasz zeby zdobyc wiecej i tak sie zapetlil ze w koncu wyladowal w wiezieniu.

użytkownik usunięty
carnation

Dzięki wielkie:)

ocenił(a) serial na 8

Ty wgl oglądałaś ten serial? Czy od 2 sezonu lecisz?

użytkownik usunięty
oliman

Wiesz co, oglądam na Comedy Central, nie wiem czy zauważyłeś ale tam nie zawsze wszystko po kolei leci a np" Jak poznałem waszą matkę sezon 7 " to puścili tylko do 16 odcinka więc nie rozumiem skąd Twoje pytanie?? Zadałam proste pytanie i oczekuję prostej odpowiedzi..

ocenił(a) serial na 8

Problem w tym, że w serialu cały czas mówią o ojcu Caroline i o tym dlaczego poszedł do więzienia, więc trzeba być naprawdę mocno nieogarniętym, aby zadawać takie pytanie. Co następne? ''Jak się nazywa ta brunetka z którą mieszka Caroline?''? Litości.

użytkownik usunięty
BeeBee61

Trzeba być mocno nieogarniętym,nie mieć co robić, trzeba być mocno złośliwym, zgryżliwym, zgorzkniałym ,żeby odpowiadać złośliwie na zadanie pytanie...jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia-to nie mów!Proszę!

ocenił(a) serial na 8

Wytykanie komuś głupoty nie świadczy o nieogarnięciu, zgorzknieniu czy złośliwości. Uwierz.

ocenił(a) serial na 8
BeeBee61

Twierdzenie na podstawie jednego pytania, że ktoś jest głupi jest zdecydowanie nie na miejscu. Dziewczyna mogła przeoczyć tę informację, bo owszem, ciągle o nim mówią, że siedzi w więzieniu i Caroline jest spłukana, ale nie w każdym odcinku tłumaczą dlaczego. Dlatego idź się powyżywaj gdzie indziej.

ocenił(a) serial na 8
Agatonistka

Powyżywaj? Bez przesady. Nie musisz od razu sugerowac, że jestem z jakiegoś powodu sfrustrowana. Jeśli ktoś przeoczył taką oczywistość, to najwyraźniej nie ogląda serialu z uwagą, bądź zrozumieniem, a stąd już niedaleko do bycia głupim właśnie. Ale zapomniałam, że żyjemy w czasach kiedy bycie nierozumnym jest lepiej przyjmowane niż normalne zwracanie uwagi na brak pojmowania tak prostych rzeczy.