Tak jak w temacie, czy ktos posiada napisy do dwóch pierwszych odcinków
Dynastii Tudorów? bo poprzez napiprojekt, bestplayer, napisy24, napisy.info
tych napisów nie ma!!! a czekalem tyle czasu i bardzo bym sobie ogladnal a
tak to lezą mi na dysku :(:(:( bardzo prosze o pomoc wiem ze nie tylko mi
sie one przydzadzą.
Pozdrawiam fanów Tudorów :)
Niestety przyjdzie długo poczekać. Tak samo było w sezonie 3. Najszybciej tłumaczą napisy do seriali, które mają najwiekszą ogladalność.
A może spróbuj bez napisów? Mój angielski nie jest zaawansowany a raczej bez problemu wszystko zrozumiałam (prawie wszystko:P) :)
Myślę że warto spróbować bo te dwa odcinki są naprawdę super!:)
Dokładnie, ja oglądałam tak samo. Na szczęście mówią wyraźnie i w większości można usłyszeć wszystko dokładnie. Zasadniczo zastanawiałam się, czy sama nie przetłumaczyć chociażby pierwszego odcinka, szczególnie że mam teraz mnóstwo wolnego czasu, a przed testami przydałaby się "mała" rozgrzewka...
Szkoda ze nikt nie tlumaczy, tlmacza takie gnioty wg mnie jak np nowy FlashForward juz
napisy sa w ten sam dzien a Tudorsi wyszly ho ho ho i troche czasu temu i dalej ni ma
napisów :( chyba poslucham Was i sprobuje ogladnac bez napisów albo chociaz moze gdzies
angielskie zdobede :P pozdrawiam Fanów Tudorów :D
Gdzie? Oglądałam już odcinki, ale chciałabym przeczytać żeby zobaczyć czy wszystko zrozumiałam ;)
To już można obejrzeć pierwsze odcinki czwartego sezonu? Ja myślałem, że premierowy odcinek będzie dopiero 11 kwietnia (???)
Tak, w sieci są dostępne dwa przedpremierowe odcinki 4 sezonu. Tylko, że po angielsku ;)
Przez NapiProject można pobrać napisy do pierwszego odcinka. Do drugiego niedługo też wyjdą ;).
chyba z napi-projekt juz usuneli bo nie ma :( z bestplayera tez nie
wyszukuje... jak ktos wczesnie sciagnal i normalnie pasuja to niech
wystawi, z gory dzieki
to jest link gdzie znajdziecie napisy do pierwszego odcinka, tylko takie udało mi sie (przez przypadek) zdobyć;) miłego ogladania
http://chomikuj.pl/makos75/THE+TUDORS+SEZON+4
co prawda mamy już za sobą 1. odcinek, ale jeśli ktoś jeszcze go nie widział, radzę obejrzeć z napisami grupy hatak.pl (www.hatak.pl), ich tłumaczenia są najdokładniejsze i najciekawsze :) do 1. odcinka już są na ich stronie. na tłumaczenie 2. trzeba będzie trochę poczekać, ale warto :)
pozdrawiam fanów Tudorów ;)