czy ktoś wiek po którym odcinku ''Dynastii'' rozpoczyna się ''Dynastia Colbych'' bo jestem aktualnie po pierwszej części 5 sezonu i Jeff jest nadal w Denver. Z tego co czytałem to ''Dynastia Colbych'' rozpoczyna sie w momencie jak Falon znika z Denver a Jeff wyjeżdża do L.A. chcąc zacząć nowe życie...
W opisie tv jest napisane ze Colbych jest w srodku serialu 5,6sezon .Colbych jest niestety cienkie tu sie prawie nic nie dzieje w Dynastii byly ciekawsze wątki
oglądałem zwiastun ''The Colby's'' i zapowiadał się dość ciekawie. zauważyłem jednak ze dużo osób ma krytyczne zdanie co do tej produkcji. poczekam jeszcze trochę i zobaczę czy ten spin-off jest faktycznie tak slaby...
Fajnie by bylo gdyby jeszcze raz wyemitowali od poczatku. chętnie bym sobie obejżał. od początku ale pewnie nie bedzie .Ciekawe jaki serial poleci po Colbych,powinni jeszcze wyemitować Dynastię pojednanie.
dziwi mnie to ze nie zrobili tego zaraz po emisji ostatniego odcinka odcinka 9 sezonu o przeciez ''Pojednanie'' to zamkniecie calej historii...
Dynastia Colbych pojawia się w 6 sezonie Dynastii. Dokładnie po wydłużonym odc z specjalną czołówką, gdzie poznajemy całą rodzinę Colbych. Jeff udaje się L.A aby spotkać się z Milesem aby rozwiązać sprawę tajemniczej dziewczyny, która towarzyszyła mu na przyjęcie w rezydencji. Ową tajemniczą okazuje się Fallon z nową twarzą. Okaże się, że Fallon cierpi na amnezję i niczego nie pamięta.
wszystkie sezony ''Dynastii'' mam na DVD. Naszedł mnie przed rokiem jakiś taki sentyment żeby sobie całą ''Dynastie'' zobaczyć i tak w ciągu kilku miesięcy dzięki Amazon miałem już wszystkie 9 sezonów. Problem jest tylko taki że mieszkam w Niemczech a tu można już wszystkie sezony nabyć. W Polsce wydano chyba tylko pierwszy!!!
co do twojego pytania odnośnie ''Dynastii'' w internecie to jest pewna strona na której możesz znaleźć wszystkie odcinki ''Dynastii'' po polsku. Niestety nie mogę Ci napisać dokładnego adresu bo mój post zostanie od razu zablokowany. Jedynie co mogę Ci napisać to to ze ta strona ma w nazwie pewnego zwierzaka (który słynie z tego ze lubi sobie wypychać policzka jedzeniem). tam znajdziesz wszystkie 9 sezonów, po polsku, z napisami lub w oryginalnym angielskim języku.