Pytanie jak powyżej. Czy ktoś posiada informację czy istnieją szansę na wydanie drugiego
sezonu Dynastii?
Już wiem, że kolejny sezon Dynastii został wstrzymany przez Imperial. Nie wiadomo kiedy ukaże się na dvd
Dokładnie jak za pierwszy sezon sobie zabulili to nie dziwie się że nie ma sprzedaży. Bezsensu wydawać jeden sezon i koniec!!! w innych krajach juz dano wydane zostały pozostałe ale u nas jak zwykle komuna
to bezsensu 1 sezon wydali w europie w tym roku wyjdzie 8 zezon i moze w grudniu ostatni 9 a potem jest zaplanowana dynastia colbych
Żyjemy w Polsce. Wiesz jak tu dystrybutor jest tylko nastawiony jest na zysk. Teraz to lipa a nie dystrybutorzy. Kiedyś to wychodziły tytuły za czasów VHS. Dziś to kpina dla tego ludzie wolą swoją kasę wydawać na zachodzie bo taniej i lepiej zawsze wydany.
Jestem rozczarowany że nie będzie 2 sezonu po polsku szkoda może wydają ale w innym terminie dobrze że mam po angielsku 7 sezonów dynastia to najlepszy serial lat 80 miałem 10 lat kiedy to lecialo w telewizji nawet telewizja tego nie chce emitować