PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93760}

Dynastia

Dynasty
1981 - 1989
6,3 6,5 tys. ocen
6,3 10 1 6505
5,5 4 krytyków
Dynastia
powrót do forum serialu Dynastia

Pytanie jak powyżej. Czy ktoś posiada informację czy istnieją szansę na wydanie drugiego
sezonu Dynastii?

loko_3

Już wiem, że kolejny sezon Dynastii został wstrzymany przez Imperial. Nie wiadomo kiedy ukaże się na dvd

ocenił(a) serial na 6
loko_3

to pooglądane po polsku.

matti87

Dokładnie jak za pierwszy sezon sobie zabulili to nie dziwie się że nie ma sprzedaży. Bezsensu wydawać jeden sezon i koniec!!! w innych krajach juz dano wydane zostały pozostałe ale u nas jak zwykle komuna

loko_3

A wiesz kiedy na dvd sezon 2 będzie bo mam do 7 po angielsku

robert80

Nie będzie bo Imperial wstrzymał wydanie. Nie wiadomo czy ukaże się czy nie. Trzeba czekać.

loko_3

to bezsensu 1 sezon wydali w europie w tym roku wyjdzie 8 zezon i moze w grudniu ostatni 9 a potem jest zaplanowana dynastia colbych

robert80

Żyjemy w Polsce. Wiesz jak tu dystrybutor jest tylko nastawiony jest na zysk. Teraz to lipa a nie dystrybutorzy. Kiedyś to wychodziły tytuły za czasów VHS. Dziś to kpina dla tego ludzie wolą swoją kasę wydawać na zachodzie bo taniej i lepiej zawsze wydany.

loko_3

Jestem rozczarowany że nie będzie 2 sezonu po polsku szkoda może wydają ale w innym terminie dobrze że mam po angielsku 7 sezonów dynastia to najlepszy serial lat 80 miałem 10 lat kiedy to lecialo w telewizji nawet telewizja tego nie chce emitować

ocenił(a) serial na 5
loko_3

mam cały box set i sobie oglądam