Uwaga jest ankieta na stronie telewizji TVP związana z tym jaki serial widzowie chcą zobaczyć?? w proponowanych tytułach jest "Dynastia" zapraszam do głosowania
na razie serial prowadzi. Głos oddajemy po prawej stronie na dole.
http://www.tvp.pl/tvp-seriale
czy coś ta ankieta znaczy? czy jest gdzieś oficjalna informacja, że zwycięzca tej ankiety zostanie nagrodzony czasem emisyjnym?
Najprawdopodobniej tak, i myślę że chodzi o wakacyjną emisję. Na kanale TYP seriale lecą same powtórki i dla tego dali sondę, aby wybrać jeden serial czy dwa. Nikt z nas nic nie traci. Proponuje głosować i mobilizować znajomych. Jak na razie Dynastia prowadzi i to sporą przewagą.
dzwoniąc do TVP dostałem informację o nastepującej treści : "jest to ankieta informacyjna mająca na celu badanie zainteresowań i gustów widza telewizji publicznej i nie znaczy to, że w jakikolwiek sposób zobowiązuje ona do emisji w czasie antenowym zwycięzcę tej ankiety". miłego głosowania:)
Żebyś się nie zdziwił, bo skoro dają taką ankietę to nie po to aby nic z tym nie zrobić. Na próżno serialu nie dadzą w tv bo muszą wykupić licencję na dany tytuł. Ktoś kto udziela ogólnych informacji nie bardzo wie czy dany serial poleci czy nie. Zagłosować można nic na tym nie tracisz. Poza tym to TVP seriale więc tam głównie są powtórki, powtórek. Sam dostałeś informację, że chcą zbadać co dany widz chciałby zobaczyć. Jak by nie brali Dynastii pod uwagę to by jej tam nie zamieszczali.
no to zobaczymy kto się zdziwi. oczywiście zagłosować nie zaszkodzi. dynastia prowadzi ale jak sam rzekłeś po co kupować licencję na dany serial skoro pewnie mają jeszcze licencję na z archiwum x które obecnie jest na 2 miejscu? i pewnie po raz setny pójdzie mulder. jeśli tak nie będzie sam ci pogratuluję optymizmu życiowego. pozdrawiam i głosować.
nie wiem, czy ktoś z Was doczytał, ale ankieta dotyczy nowego programu TVP Seriale, a nie pasma ogólnodostępnego :)