PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93760}

Dynastia

Dynasty
1981 - 1989
6,3 6,5 tys. ocen
6,3 10 1 6483
5,5 4 krytyków
Dynastia
powrót do forum serialu Dynastia

Jutro tj. 3.12.2012 na CLUB TV o 20.00 zaczyna się Dynastia.

pawell1911

JUUUUPPPPIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
pawell1911

Ja się na pewno skuszę. Choć 1. sezon jest mi dobrze znany, przy okazji jego wydania na DVD w zeszłym roku. Bardziej emocjonuje mnie sezon 2. Ale to szybko zleci ;).

Pozdrawiam!

pawell1911

Nie ma to jak powrót do dzieciństwa;)

milu_milu

Jak wrażenia po pierwszy odcinku???:):):):):) Ja jestem wniebowzieta ze znowu moge ogladac mój kochany serial z lat młodości

scully1981

Też sie ciesze. Nareszcie jakaś stacja powtarza ten serial. Oglądałem go zauroczony,wprawdzie mamy teraz w polsce inne realja i napatrzyliśmy się jak żyją ludzie sukcesu ale sentyment pozostał. Ciekawe czy powtórzą wszystkie serie o Carringtonach i Colbich?

marco03274

Tez mam nadzieje ze nie przerwia emisji tego serialu w połowie jak to tv czasami robi.

scully1981

Ogólnie to fajnie się oglądało, chociaż czekam na pojawienie się Alexis (przede wszystkim:D) i Sammy Jo:) Ale tak najbardziej na świecie to czekam na sceny wyrywania sobie włosów przez Alexis i Krystle ;)

milu_milu

Hehe na to to chyba każdy fan Dynastii czeka :):):)

pawell1911

hhee tez ogladami nawet babcia i dziadek kolo 90

bucuwa

Też oglądam mimo, że pierwszy sezon mam na dvd. Czekam z niecierpliwością na drugi sezon. Jaka jest wasza ulubiona postać? Moją jest Fallon (Pamela Sue Martin). Głównie dla niej zacząłem oglądać Dynastię. Jest pyskata, piękna i puszczalska

loko_3

ja czekam na ALEXIS HHE

bucuwa

Też czekam w sumie Alexis, Fallon, Amanda i SammyJo to moje ulubione postacie