PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=649798}

Dzidzitata

Baby Daddy
2012 - 2017
7,5 4,5 tys. ocen
7,5 10 1 4514
Dzidzitata
powrót do forum serialu Dzidzitata

Pilot OK. Większość żartów dość stereotypowa, gagi typowe dla sitcomu. Jeśli ktoś nie lubi takich klimatów, to mu się raczej nie spodoba. Ode mnie 6+/10 za pilot i czekam, co będzie dalej.

direct39

Mówiąc szczerze, podchodząc do serialu spodziewałam się czegoś całkiem innego (nie wiedziałam nawet, że to taki typowy sitcom), ale nie jest źle, może tylko trochę chaotycznie (brakuje mi tu jakiegoś pożądnego początku). Może być naprawdę ciekawie, zobaczę, co będzie dalej.

ocenił(a) serial na 6
aka13

Zapowiada się fajny serial, nie jakiś specjalnie wybitny, ale fajny ;- )

ocenił(a) serial na 8
stelinaa_a

W jakiś dziwny sposób tworzenia fabuły kojarzy mi się z HIMYM, gdzie pierwszy sezon też był nieco szybki i chaotyczny, gdyż był nastawiony na bycie bazą dla przyszłych sezonów. Należy czekać na poczynania producentów i dalsze odcinki, może wyjść z tego coś całkiem fajnego. ;)

direct39

Ciężko coś teraz dobrego powiedzieć ale może się jakoś tam "akcja" ustabilizuje. Jakieś prześwity na fajny serial ma więc poczekam.
A to dziecko jest przecudne :)

eowine

Mi się już spodobał trójkąt między braćmi a tą dziewczyną no i oczywiście główny daddy :D Nie oglądam dużo sitcomów ale coraz bardziej je lubię :)

ocenił(a) serial na 7
direct39

na razie sympatycznie, zobaczymy co bedzie pozniej :) dziecko i daddy są cudni :)

ocenił(a) serial na 8
Kelia

Po pierwsze tatuś jest boski, miło się patrzy na niego, dzidziuś też słodziachny.Żarty nawet okej,te śmiechy w tle nie są takie bardzo irytujące i ogolnie sprawia wrazenie fajnego serialu.Jestem mile zaskoczona i mam nadzieję,że dalej będzie lepiej.Ważne aby poziom nie spadł.Ale tak to całkiem przyjemna komedia.

ocenił(a) serial na 7
DeeDee_Spencer

Serial taki sobie a dziewczynka slodka jak cukiereczek:)

Mother_Earth

mnie też pozytywnie zaskoczył, sympatyczna obsada i fajne gagi

gdyby ktoś był zainteresowany to odsyłam do mojego bloga o serialach: http://mimesisnamalymekranie.blogspot.com/2012/07/letnie-premiery-baby-daddy.htm l

ocenił(a) serial na 7
Mother_Earth

czy mi się zdaje, czy w drugim sezonie wymienili dziecko?

ocenił(a) serial na 7
direct39

podoba mi się, nie jest strasznie jakiś nowatorski, ale praktycznie wszystko już było więc na nowe pomysły nie ma co liczyć.
malutka jest słodka, ojciec też, jego brat wielki i głupkowaty ale słodki a ten mały współlokator tez jest śmieszny.
nie ma do czego się przyczepić :D

a Riley nieźle skopała tyłek pielęgniareczce :P

ocenił(a) serial na 7
galadriela

Emme graja inne dziewczynki, ja nawet nie zauwazylam:) Poprzednia bylo slodka:)

ocenił(a) serial na 7
Mother_Earth

teraz sprawdziłam i są to siostry , ale ta z pierwszego sezonu była słodsza :)
http://media.tumblr.com/tumblr_mc3qmsPpqi1rychse.jpg