PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=387754}

Dzieci Syriusza

Children of the Dog Star
1984 -
8,2 165  ocen
8,2 10 1 165
Dzieci Syriusza
powrót do forum serialu Dzieci Syriusza

SUPER SERIAL !!!

ocenił(a) serial na 9

Ogladalem go kiedys jak bylem maly. Po tylu latach zapomnialem tytul tego filmu. Ale wiele godzin przesiedzianych w necie pozwolil mi odszukac tytul :)
Niestety nie ma mozliwosci sciagniecia jego z neta, jedynie mozna obejrzec na youtube

ocenił(a) serial na 10
T_O_M_I

Ja tez oglądałem go w dzieciństwie i pamiętam, że jako dziecko uwielbiałem ten serial i wyczekiwałem niecierpliwie na każdy następny odcinek.

T_O_M_I

Szkoda ze TVP badź jakakoliwek inna stacja nie wyemitowała tego serialu ponownie, fantastyczny, tajemniczy i wciagający, jak maniak rysowałem wszędzie to kółko z Xem w srodku, pamiętam też chyba scene finałowa kiedy "zamrożono" ciała wszystkich w okolicy. Przy okazji Dzieci Syriusza trzeba tez wspomnieć o troche bardziej strasznej Tajemnicy Wygasłych Wulkanów, te potwory wychodzace z jeziora kolo który rozbija na nich gitarę to tej pory tkwia mi w głowie :). Szkoda że nie wydano tego na DVD, w każdym razie zabieram sie za oglądanie na Jutube :)

T_O_M_I

a ja sobie próbowałem przypomniec tytuł tego filmu 18 lat :) serio !!

emace

Ja tak samo, albo i więcej, pamiętam tylko że kiedyś oglądałem, dziś mi go ktoś przypomniał na wykopie