PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1102
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Co o nim myślicie? Ja go bardzo lubię i szczerze to wolałabym, żeby Maricruz była z nim. On ją przynajmniej szczerze kocha. Octavia za to nie jestem w stanie polubić za ten brak zdecydowania...

ocenił(a) serial na 8
lost_in_a_daydream

Tak sobie go lubię, bo wiem o nim trochę więcej. Kiedyś ten aktor mi się podobał (jeszcze za czasów Morza miłości), teraz już mniej.

ocenił(a) serial na 8
Edi13

Właśnie mnie też się coś w nim podoba :D Bo jeśli chodzi o aktora grającego Octavio to nie przepadam za takim typem urody... Nie wiem, jakiś taki za słodki mi się wydaje xD

ocenił(a) serial na 8
lost_in_a_daydream

Jeśli chodzi o urodę to Daniel Arenas podoba mi się zdecydowanie bardziej od J. A. Esparzy. Ricardo Franco też. Ale jak najbardziej Jose Antonio też jest przystojny :)

lost_in_a_daydream

Na razie wydaje się być sympatyczny.

użytkownik usunięty
lost_in_a_daydream

On przenajmniej martwi się o Maricruz ,bo ten podły Octavio to potrafi wyrzucać żonę z domu ,dzisiaj mnie zdenerwował siedział sobie w ciepłym domu jak król ,a jego ,żona mokła w domku ,co za podlec wstrętny )

Łatwo mówić,jak wszyscy przeciwko niemu...On się w niej porządnie zakocha i naprawi swoje błędy.

lost_in_a_daydream

Ona go nie kocha. Co to za telenowela by była jakby ona była z nim xD O nieeeeeee.

ocenił(a) serial na 3
LoveWordplay

W Zakazanym uczuciu Ana Paula na początku była zakochana w Gustavo, to była jej pierwsza miłość i chyba przez pół telenweli jak nie więcej nie potrafiła myśleć o nikim innym. Miłość do rogelia przyszła dopiero na końcu serialu.
Ja też jakoś nie chce żeby była z Octavio, ale też niekonieznie z Jose Antonio. Mogłaby spotkać jakąś miłość w mieście...

lost_in_a_daydream

Ja lubię Jose Antonia jest miły,szczery,pomocny. Również wolałabym żeby Maricruz była z nim niż Octaviem.

eizagonzalez

Jose Antonio jest ok, ale tylko jako przyjaciel Maricruz. Jakoś totalnie nie widzę ich razem. Poza tym gdzie on był przed pojawieniem się Octavia? Gdyby naprawdę kochał Maricruz to by starał się jej pomóc, żeby nie musiała kraść ziemniaków z czyjegoś pola...

Didi_5

Wg mnie jak pracował na ranczu to pewnie dużo kasy nie zarabiał. Ja wolałabym, aby MC była z kimś kogo kocha i kto ją też kocha, ale nie z Jose Antoniem.

jagodajulia

Dużo pewnie nie zarabiał, ale jeśli rzeczywiście ją kochał to powinien za wszelką cenę starać się pomóc.

Ja bym chciała, żeby Maricruz była z Octaviem, oczywiście on powinien najpierw porządnie odpokutować swoje winy i być pewnym, że to właśnie ją kocha.

Didi_5

A może nic nie zarabiał tylko dostał obiad i miejsce do spania?

Octavio najpierw powinien dojrzeć.

jagodajulia

Możliwe...

Octavio ma jeszcze jakieś 150 odcinków na to dojrzewanie:) Chociaż gdy jest zbyt dużo odcinków, to scenarzyści zaczynają zwykle za bardzo kombinować...

ocenił(a) serial na 10
lost_in_a_daydream

Jako aktor zajefajny gość z niego bardzo się cieszę z powodu że on tam gra. :D Widziałem go też w innych telkach i tam też świetnie grał swoje role. :D

ocenił(a) serial na 8
Zbuntowany_RBD

A jakie telki z jego udziałem polecasz?

ocenił(a) serial na 10
lost_in_a_daydream

Napisze tak które widziałem tzw oglądałem czyli te co leciały w Polsce PL:
- Morze miłości
- Kiedy się zakocham
- Ja, ona i Eva