Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1104
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Nie oglądałam kilku odcinków i nie znajduje żadnego wytłumaczenia na wątek z Teobaldem, zrobił sobie operacje plastyczną, a jego wygląd się zmienia raz wygląda jak po zabiegu, a innym razem jak przed zabiegiem, o co w tym chodzi..?

Majeczka10

zrobił sobie operacja a teraz/kiedy potrzebuje "przebiera się" za starego Teo :D

xlickmysneakers

Ten film od zawsze wydawał mi się banalny, ale w tym momencie przekroczył wszelkie granice.., kto wymyśla tak infantylne i nierealne scenariusze przecież to jest tak głupie, że aż śmieszne.

Majeczka10

Teobaldo gra dwie różne role , zrobił sobie operacje plastyczną i nowy Teobaldo przedstawia się jako Angel Alfere. a stary Teobaldo pokrzywiony co jest to jest niby przyjacielem Angela Alfere.

Basia198930

Rozumiem, ale fakt że przechodzi taką transformacje jest totalnie absurdalny, przecież on wygląda dokładnie tak samo jak przed zabiegiem, a logiczne jest, że takich samych efektów nie da się uzyskać..

Majeczka10

Scenarzysta pisząc scenariusz musiał być na ostrej fazie...ale spokojnie zapewne nie pierwszy i nie ostatni raz :)

ocenił(a) serial na 10
devilll2305

Hahaha święte słowa. :D:D I ok będę spokojny dzięks za pocieszenie. xD

Basia198930

W jakim celu Teo gra dwie różne postaci ? Jak zakończą się jego losy

marekwyszosiat

wogole dzisiaj MA zwracała się do niego Teobaldo, ale kiedy zorientowala sie ze to stary Teobaldo musialo mi juz umknac

jasmin35

No właśnie ja też nie wiem jakoś to dziwnie zrobiono