Nie oglądałam kilku odcinków i nie znajduje żadnego wytłumaczenia na wątek z Teobaldem, zrobił sobie operacje plastyczną, a jego wygląd się zmienia raz wygląda jak po zabiegu, a innym razem jak przed zabiegiem, o co w tym chodzi..?
Ten film od zawsze wydawał mi się banalny, ale w tym momencie przekroczył wszelkie granice.., kto wymyśla tak infantylne i nierealne scenariusze przecież to jest tak głupie, że aż śmieszne.
Teobaldo gra dwie różne role , zrobił sobie operacje plastyczną i nowy Teobaldo przedstawia się jako Angel Alfere. a stary Teobaldo pokrzywiony co jest to jest niby przyjacielem Angela Alfere.
Rozumiem, ale fakt że przechodzi taką transformacje jest totalnie absurdalny, przecież on wygląda dokładnie tak samo jak przed zabiegiem, a logiczne jest, że takich samych efektów nie da się uzyskać..
Scenarzysta pisząc scenariusz musiał być na ostrej fazie...ale spokojnie zapewne nie pierwszy i nie ostatni raz :)
wogole dzisiaj MA zwracała się do niego Teobaldo, ale kiedy zorientowala sie ze to stary Teobaldo musialo mi juz umknac