Kim jest ten Teobaldo wystąpił przez chwile ale nic się o nim nie dowiedziałam? Drugie pytanie-kim jest i jak ma na imię dziewczyna którą się zajmował? Carola-jest dobrą postacią czy jak ?,bo raz jest miła a raz wredna.
Ja tam nie wiem bo nie znam przyszłości, ale przeczuwam, że ona będzie udawała (świadomie lub nie) zaginioną córkę Alejandra
Ogólnie to postacie drugo-, a nawet trzecioplanowane. Teobaldo będzie po stronie MC jak ta się pojawi na wyspie. Później będzie taki jeden watek z nim. Na pewno nie będzie po stronie Raizy.
A ta dziewczyna nazywa się Aracely i będzie raczej dobrą osobą, ale trochę nijaką, to postać trzecioplanowa. Ona będzie z Eduardo, przyjacielem Octavia.
No wlaśnie zastanawiałam się kim ona tam będzie, czy odrywa jakąś kluczową postać... Zdziwiło mnie tylko, że nie jest wymieniona w obsadzie. A tak z innej beczki, gdzieś ktoś wspomniał, że są limity dla nowych użytkowników. Może ktoś przybliżyć co to za limity?
Entrada się kilka razy zmieniała ;)
Niestety o limitach za wiele nie wiem. Wiem, że na początku są ograniczenia i może chodzi o to "w okresie 30 dni od założenia konta obowiązuje dobowy limit: tworzenia nie więcej niż 3 nowych tematów na forach, dodawania 6 komentarzy na formach oraz dodawania 3 komentarzy do dowolnego typu artykułów informacyjnych. Po upływie tego okresu przez kolejne 60 dni limity te ulegają podwojeniu, a następnie zostają zdjęte."
Mam pytana:
01. W którym odcinku zginie Eusebio?
02. Jak Maricruz się zemści na nich wszystkich?
03. Co sie stanie z tym Ojcem od niej. Oni jakoś sprawią by szybciej umarł, bo z tego co widziałam dostanie maszynke do golenia pare razy przejedzie nią po twarzy i padnie, a potem wejdzie pielegniarka uchachana że nie żyje.
04. Co się stanie z Teobaldo?
Ad1. Chyba 51/52.
Ad2. Octavia będzie kokietować, Lucii będzie kazała wyciągać weksle z błota i kupi ranczo Narvaezów.
Ad3. Ojciec Maricruz umrze, on będzie chory na serce i mimo, że lekarz wcześnie powie MC, że ojciec może wyzdrowieć to jednak umrze. To nie będzie morderstwo. Podczas golenia umrze.
Ad4. Teobaldo będzie po stronie MC, później zmieni trochę wygląd i będzie się podawał za kogoś innego i będzie wspierał Aracely i to chyba tyle.
Dzieki za odpowiedzi ;) przeleciałam trochę odcinków powierzchownie i wynika z tego że Eusebio oberwie kulke od Miguela za próbę zgwałcenia jego żonki. Jednak jakimś trafem przeżyje i zabije Miguela w 137 odcinku, trafi za to do pierdla. Czy go potem jakoś uśmiercą nie wiem.
Tak, Miguel zabije Eusebia właśnie za to, że dobierał się do Lucii i po tym całym zajściu Lucia "wyśle" go do Octavia, aby ukrył się przed wymiarem sprawiedliwości. Później pojawi się brat bliźniak Eusebia, który będzie chciał pomścić brata i zabije Miguela i pewnie skończy w pace.
Hmm mogłam napisać "kokietowanie", aczkolwiek ciężko opisać słowem to, co ona będzie robić. Octavio będzie jej wyznawał miłość, a ta będzie go co chwilę spławiać i będzie podkreślać, że on się ożeni z Doris, a ona z gubernatorem.
Mam pytanie. a co będzie z Solitą?? Podobno dziadek ją znalazł pod ranczem Narvaresów jak była mała to znaczy że okaże się jakąś ich rodziną czy jak??