PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1103
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Kim jest ten Teobaldo wystąpił przez chwile ale nic się o nim nie dowiedziałam? Drugie pytanie-kim jest i jak ma na imię dziewczyna którą się zajmował? Carola-jest dobrą postacią czy jak ?,bo raz jest miła a raz wredna.

eizagonzalez

Ja tam nie wiem bo nie znam przyszłości, ale przeczuwam, że ona będzie udawała (świadomie lub nie) zaginioną córkę Alejandra

ocenił(a) serial na 9
girl_with_tattoo

Maricruz naprawdę będzie jego córką

xKseniax

No spoko, ale nie o niej mowa

eizagonzalez

Ogólnie to postacie drugo-, a nawet trzecioplanowane. Teobaldo będzie po stronie MC jak ta się pojawi na wyspie. Później będzie taki jeden watek z nim. Na pewno nie będzie po stronie Raizy.
A ta dziewczyna nazywa się Aracely i będzie raczej dobrą osobą, ale trochę nijaką, to postać trzecioplanowa. Ona będzie z Eduardo, przyjacielem Octavia.

ocenił(a) serial na 4
jagodajulia

No wlaśnie zastanawiałam się kim ona tam będzie, czy odrywa jakąś kluczową postać... Zdziwiło mnie tylko, że nie jest wymieniona w obsadzie. A tak z innej beczki, gdzieś ktoś wspomniał, że są limity dla nowych użytkowników. Może ktoś przybliżyć co to za limity?

Carolinex6x

Entrada się kilka razy zmieniała ;)
Niestety o limitach za wiele nie wiem. Wiem, że na początku są ograniczenia i może chodzi o to "w okresie 30 dni od założenia konta obowiązuje dobowy limit: tworzenia nie więcej niż 3 nowych tematów na forach, dodawania 6 komentarzy na formach oraz dodawania 3 komentarzy do dowolnego typu artykułów informacyjnych. Po upływie tego okresu przez kolejne 60 dni limity te ulegają podwojeniu, a następnie zostają zdjęte."

jagodajulia

Dzięki,dobrze że ktoś się zna. A Teobaldo pracuje w kasynie? jako kto?

ocenił(a) serial na 9
eizagonzalez

zajmuje się różami

xKseniax

aha dzięki.

ocenił(a) serial na 3
eizagonzalez

Teobaldo to taki "pomagier". A Aracely nie będzie nikogo udawała.

jagodajulia

Mam pytana:
01. W którym odcinku zginie Eusebio?
02. Jak Maricruz się zemści na nich wszystkich?
03. Co sie stanie z tym Ojcem od niej. Oni jakoś sprawią by szybciej umarł, bo z tego co widziałam dostanie maszynke do golenia pare razy przejedzie nią po twarzy i padnie, a potem wejdzie pielegniarka uchachana że nie żyje.
04. Co się stanie z Teobaldo?

lucynek140

Ad1. Chyba 51/52.
Ad2. Octavia będzie kokietować, Lucii będzie kazała wyciągać weksle z błota i kupi ranczo Narvaezów.
Ad3. Ojciec Maricruz umrze, on będzie chory na serce i mimo, że lekarz wcześnie powie MC, że ojciec może wyzdrowieć to jednak umrze. To nie będzie morderstwo. Podczas golenia umrze.
Ad4. Teobaldo będzie po stronie MC, później zmieni trochę wygląd i będzie się podawał za kogoś innego i będzie wspierał Aracely i to chyba tyle.

jagodajulia

Dzieki za odpowiedzi ;) przeleciałam trochę odcinków powierzchownie i wynika z tego że Eusebio oberwie kulke od Miguela za próbę zgwałcenia jego żonki. Jednak jakimś trafem przeżyje i zabije Miguela w 137 odcinku, trafi za to do pierdla. Czy go potem jakoś uśmiercą nie wiem.

lucynek140

Tak, Miguel zabije Eusebia właśnie za to, że dobierał się do Lucii i po tym całym zajściu Lucia "wyśle" go do Octavia, aby ukrył się przed wymiarem sprawiedliwości. Później pojawi się brat bliźniak Eusebia, który będzie chciał pomścić brata i zabije Miguela i pewnie skończy w pace.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

za to co jej zrobił, to kokietowanie jest zbyt błahą karą

kate900

Hmm mogłam napisać "kokietowanie", aczkolwiek ciężko opisać słowem to, co ona będzie robić. Octavio będzie jej wyznawał miłość, a ta będzie go co chwilę spławiać i będzie podkreślać, że on się ożeni z Doris, a ona z gubernatorem.

jagodajulia

Mam pytanie. a co będzie z Solitą?? Podobno dziadek ją znalazł pod ranczem Narvaresów jak była mała to znaczy że okaże się jakąś ich rodziną czy jak??

Blondasek_filmweb

Solita będzie z Perico i matka ją odnajdzie.