PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1102
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

tam było maks 1000 komentarzy :D

Ile lat ma córka gubernatora że Maricruz do niej gówniaro powiedziała :D

użytkownik usunięty
virginia_virgi

Też to zauważylam Doris i Maricruz są w rownym wieku.

użytkownik usunięty

ostatnio Karim powiedział , że Maricruz ma 22 lata :) choć uważam , że wyglada na starszą

użytkownik usunięty

Ja też uważam ,że wygląda na troszkę więcej ,a tak wogule to wszystkie tam niby grające młode dziewczyny mają na karku więcej ,widać to gołym okiem ,czy to Maricruz ,Doris ,Aracely ,czy inne ,napewno dałabym im troszkę więcej lat.:)

użytkownik usunięty

ja też :) według mnie Doris wygląda na o wiele starszą nić dwadzieścia pare lat

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

W telce ma 22, ale grubo przesadzili...

Edi13

no troch,ę przesada ,i już mnie Maricruz wkurza wielka damulka

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

A dlaczego? Co Cię tak wkurzyło?

Edi13

To jej zachowanie że jaka ona nie jest ważna, że na pewno będzie na tym przyjęciu .

ocenił(a) serial na 8
virginia_virgi

Może trochę zadziera nosa, ale ma do tego podstawy :) A na przyjęcie przyszła i była gościem honorowym ;)

użytkownik usunięty
Edi13

Mnie się napszykład podoba jej zachowanie , Ana Brenda świetną jest aktorką ,niewyobrażam sobie innej w tej roli ,Breco potrafi zagrać tę role ,świetnie radzi sobie w chodzeniu na takich wysokich szpilach ,ślicznie wygląda ,Niie wiem ale nie mogę sobie wyobrazić w tej roli np Meite Peroni ,czy innej )'

użytkownik usunięty
virginia_virgi

Fakt zadziera nosa ,ale dzisiaj dobrze zrobiła ,bo denerwuje mnie ta Dorris ,paniusia myślała ,że jak jest córunią Gubernatora to wszystko jej wolno . Niemogłam napatrzeć się na nadąsaną mine głupiej Doris ,jak Emir przedstawił Marie Alejandre jako gościa hornowego :) Wyglądała jaby jej dołożono z 15 lub więcej lat .

virginia_virgi

Serial Dzikie Serce to kopia serialu Marimar w której grała Thalia ... :) Pamięta ktoś tamten serial ? Następca Marii z przedmieścia :D