tam było maks 1000 komentarzy :D
Ile lat ma córka gubernatora że Maricruz do niej gówniaro powiedziała :D
ostatnio Karim powiedział , że Maricruz ma 22 lata :) choć uważam , że wyglada na starszą
Ja też uważam ,że wygląda na troszkę więcej ,a tak wogule to wszystkie tam niby grające młode dziewczyny mają na karku więcej ,widać to gołym okiem ,czy to Maricruz ,Doris ,Aracely ,czy inne ,napewno dałabym im troszkę więcej lat.:)
Może trochę zadziera nosa, ale ma do tego podstawy :) A na przyjęcie przyszła i była gościem honorowym ;)
Mnie się napszykład podoba jej zachowanie , Ana Brenda świetną jest aktorką ,niewyobrażam sobie innej w tej roli ,Breco potrafi zagrać tę role ,świetnie radzi sobie w chodzeniu na takich wysokich szpilach ,ślicznie wygląda ,Niie wiem ale nie mogę sobie wyobrazić w tej roli np Meite Peroni ,czy innej )'
Fakt zadziera nosa ,ale dzisiaj dobrze zrobiła ,bo denerwuje mnie ta Dorris ,paniusia myślała ,że jak jest córunią Gubernatora to wszystko jej wolno . Niemogłam napatrzeć się na nadąsaną mine głupiej Doris ,jak Emir przedstawił Marie Alejandre jako gościa hornowego :) Wyglądała jaby jej dołożono z 15 lub więcej lat .