PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1102
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Wiosna:)

ocenił(a) serial na 8

Widzieliście zapowiedź "Dzikiego serca" na TV4?? Jak to super wygląda na ekranie telewizora, a nie tylko na kompku :)

Edi13

Ja właśnie nie widziałam :( a od paru dni wiem, że jest, ale nie mogę trafić jak jestem w domu.
A co było w tym promie?

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Ja widziałam już dwa razy. To zapowiedź kilku nowości, m.in. CI. Mówią coś w stylu "wiosna ma wiele obliczy - prawdziwa miłość". I jest fragment telki. Octavio mówi do Lucii, że prędzej ożeni się z Maricruz niż z Simoną. Puszczają to zawsze w przerwach "Burzy" także nie przełączaj w czasie reklam, a na pewno zobaczysz:)

Edi13

W tamtym tygodniu włączyłam sb Nie igraj..., aby zobaczyć co to za odcinek i na reklamie przełączyłam na inny kanał, trafiłam na inny serial i tam już oglądałam. Potem włączyłam kompa i przeczytałam, że leciał zwiastun CI podczas porannych emisji CCEA i LT. Jaka ja byłam zawiedziona, że przełączyłam wtedy na inny kanał. Burzę już dawno porzuciłam hehe , ale muszę zobaczyć ten zwiastun i Daniela na tv4 ;)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Włącz sobie jutro TV4 ok. 17:15, mniej więcej wtedy jest pierwsza reklama, powinni wtedy puścić zwiastun:)

Edi13

Dzięki ;) Mam nadzieję, że będzie.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

No i była, w drugiej reklamie

Edi13

Uff to dobrze, bo na pierwszą się spóźniłam, bo sb zapomniałam, ale na drugą zdążyłam i widziałam. Podoba mi się promo, krótkie, ale fajne.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Mi też się podoba. Pokazuje to, co najważniejsze na początku. No i telka ma fajny klimat. Bardzo lubię takie historie

Edi13

Dokładnie. Akurat na początku telki to, co jest w promie jest najważniejsze. Ja byłam zachwycona tą telką na początku :)

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Słyszałam opinie, że od 100 odcinka się psuje, ale mam jakiś szał na tą telenowelę odkąd została wyemitowana w Meksyku. Czuję wewnętrznie, że może zostać moją ulubioną:)

Edi13

Możesz należeć do osób, której i tak CI będzie się podobać bez względu na wszystko :) Mi się później nie podobało z wielu powodów.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Może tak być:) W każdym razie odliczam dni do premiery:)

Edi13

Są takie osoby, więc bardzo możliwe ;)
Ja drugi raz nie oglądam tych samych telek. Może tylko czasem zerknę, aby Daniela zobaczyć <3 :P

użytkownik usunięty
jagodajulia

Z jakich powodów Ci się nie podobała telka? :)

To będzie duży spoiler, więc napiszę tylko, że z powodu prota-idioty i później idiotycznego scenariusza. Pod koniec takie głupoty tam były, że brak słów i nie wyjaśniono wielu istotnych rzeczy...

użytkownik usunięty
jagodajulia

Czyli telka nie jest wcale taka najlepsza , jak inni piszą :) Nie lubię jak w telkach jakieś wątki są niewyjaśnione. Pewnie pod koniec będzie wiele absurdów :D

Niestety nie jest, bo absurdów jest bardzo dużo. Ja też tego nie znoszę, a w tej teli to większość wątku nie została wyjaśniona...:/ Dokładnie, im bliżej końca tym coraz więcej absurdów i idiotycznych wątków...:/

użytkownik usunięty
jagodajulia

Eee to nie dobrze . A myślałem , że to dobra telka :) No zobaczyny jak to będzie :D W najgorszym wypadku , przestanę oglądać :)

Dokładnie :) A może Ci się spodoba i mimo absurdów całą oglądniesz.

użytkownik usunięty
jagodajulia

Tak jak mówisz :) Może mi się spodoba . Narazie zapowiada się bardzo ciekawie :D

Edi13

Widziałam dzisiaj dłuższy trailer :)

jagodajulia

Tu można zobaczyć https ://pl-pl.facebook.com/tv4.czworka

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Dzięki, właśnie sobie obejrzałam, ale chciałabym jeszcze w tv zobaczyć:)
Podoba mi się, tylko do ten lektor jakoś mi nie pasuje. Chyba nie czytał żadnej telki

Edi13

Ja widziałam podczas pierwszej reklamy Burzy (ta rano, powtórkowa emisja), na samym początku reklam (chyba pojawiło się nawet logo tv4 i napis informator) i później podczas drugiej reklamy, ale wtedy było na końcu.

Podobno lektor czytał Jesteś moim życiem i Idiotki nie idą do nieba, tak czytałam, ale ile w tym prawdy to nie wiem, bo ja nigdy nie zwracam uwagi na lektora.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Byle to nie był ten, który czytał "Nie igraj z aniołem". Chociaż dla "Corazon indomable" to i jego bym zniosła:)

Edi13

Ja lektorów nie odróżniam i nie mam pojęcia jaki czytałam CCEA.
Chyba tylko raz podczas oglądania CSI:Miami na CBS Europa zwróciłam uwagę na "strasznego" lektora.

Edi13

Znalazłam proma o ile pierwsze widziałam to tego drugiego nie (jest podobne do tego z wczoraj, ale jednak jest troszkę inne, bo została dodana "rozmowa" protów)
https ://www.youtube.com/watch?v=9kGNZ989BCU

https ://www.youtube.com/watch?v=GnqZt-BaOBo&feature=youtu.be

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Dziękuję, bardo ładne:) Będę oglądać w oczekiwaniu na premierę

Edi13

De nada :) Wiesz, że jak usłyszałam lektora w tym promie z protami to stwierdziłam, że on jakoś dziwnie brzmi. Z tego, co czytałam to on czytał Zbuntowanych (nie oglądałam tego serialu, ale wiem, że był u nas dość popularny).

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Też mi jakoś nie pasuje jego głos do telenoweli. "Zbuntowanych" też nie oglądałam, ale to może być on. Pewnie z czasem się przyzwyczaimy:)

Edi13

Na pewno ;)

jagodajulia

Hej może uznacie mnie za wariatke, ale jak założyć temat na forum? Dawniej nie miałam z tym problemu, a teraz chyba cos pozmieniali i nie mam od razu tej opcji. :D

ocenił(a) serial na 8
cocco03

Obok napisu "forum" jest taki + w kółeczku, klikasz na to i dodajesz nowy temat:)

Edi13

Kurcze nie mam żadnego plusa, to jakieś jaja ;) może na tabletach się nie pokazuje?

cocco03

cocco03, oczywiście, że nie ;) Po tej zmianie ja też miałam czasem problem ze znalezieniem czegoś ;)

jagodajulia

A mój problem pozostał, jak dorwe się do komputera sprawdze czy tam pokazuje się ten plus, bo na tablecie go wcielo. :)

cocco03

A przejedź do początku strony. Na samej górze powinno być :
fora tematyczne&gt; Dzikie Serce o (i w tym kółeczku) +

To kółeczko z plusem (w środku) jest takie szare.

jagodajulia

Wiem - na komputerze to mam, tylko na tablecie mi znika...nie wiem o co chodzi.

cocco03

Sprobowalam kliknąć w ciemno obok forum i się udało, ale to dziwne, ze ten symbol plusa mi znika, cos mi tablet świruje.