PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10012821}

Echa

Echoes
2022
6,3 5,5 tys. ocen
6,3 10 1 5500
7,0 2 krytyków
Echa
powrót do forum serialu Echa

Serial , który na początku wydawał się ciekawy, lekko zakręcony , im dalej się go ogląda to tym łatwiej zgubić wątki. Tak , wątki , bo twórcy filmu przegięli bardzo . Przy trzecim odcinku miałem serdecznie dość , a lubię bardzo główną aktorkę i lubię suspence thrillery.

ocenił(a) serial na 5
ChrisKrasz

Ja akurat do wątków nic nie mam, ale zakończenie położyło bardzo dobry serial. Zamiast zamknąć temat z przytupem zrobili sobie na siłę furtkę do nakręcenia drugiego sezonu. Sześć bardzo dobrych odcinków, a na koniec duże rozczarowanie :(

ocenił(a) serial na 3
WhiteLilac

Obejrzałem do końca i .... uważam że serial był do bani . Naciągany do bólu. Nikt , nawet dziecko czy mąż nie mogli poznać zamian . Na siłę udziwniony i zagmatwany . Końcówka ? Tak była taka jak cały film . Drugi sezon zrobią , ja go oglądać z pewnością nie będę.

ocenił(a) serial na 5
ChrisKrasz

Ja się nie czepiam "nierozpoznania". Mnie się podobało to, że z pozoru niewinne czyny pociągają za sobą daleko idące konsekwencje, że ludzie nie są tacy, jakimi widzimy ich na pierwszy rzut oka, albo tacy jakimi chcemy ich widzieć. Swoją drogą mam byłego chłopaka, który spotykał się z bliźniaczkami, nie wiedząc o tym, więc wiem, że przez pewien czas jest to możliwe. Koncept jest dla mnie ok, rozwój akcji jest dla mnie ok, ale końcówka słaba. Gina, która chciała się uwolnić od siostry powraca. W jakim celu? Ano w celu nakręcenia drugiego sezonu.