co waszym zdaniem było lepsze Gęsia Skórka czy Eerie Indiana bo mimo że w dzieciństwie oglądałem fox kids nie pamiętam o czym było eerie indiana za to bardzo lubiłem gęsią skórke
Ja lubiłem i to i to , ale jednak Gęsia skórka była dla mnie lepsza. Miała więcej odcinków i trochę ciekawsze historie
Gęsia skórka zdecydowanie . Na szczęście mogę teraz ją oglądać. Z ogromną chęcią wróciłbym to tamtych lat gdzie nie było zrytych kreskówek i durnych Gimbusów . Jeszcze oglądałem o tej szkole ,,Dziwne przypadki coś tam '' , :)
hej! czy moglibyście mi powiedzieć coś więcej na temat kanału Foxx kids, a dokładniej bloku z horrorami - strefy strachu?
Wedle mnie Eerie była lepsza bo wszystko toczyło się wokół tych samych bohaterów. A w gęsiej skórce w niektórych odcinach przesadzali z pomysłami. Ta zielona breja co zjada wszystko czego się tknie prócz.. no właśnie czegoś nie trawiła z samolotowego jedzenia...
Gęsia Skórka była bardziej przerysowana i komiskowa i brdziej na straszenie nastawiona. Indiana była, jak sam tytuł wskazuje Eerie, bardziej stawiała na niepokój i głębszy klimat. Nie porównywał bym, oba seriale uwielbiałem tak samo. Chociaż muszę przyznać, że strach towarzyszący Gęsiej S. pamiętam do dziś ;)