Ekipa

2007
7,3 9,5 tys. ocen
7,3 10 1 9501
7,5 2 krytyków
Ekipa
powrót do forum serialu Ekipa

Ten serial wybija się na tle innych polskich produkcji wszystkim - zwłaszcza genialną grą aktorską i mistrzowskimi dialogami. Agnieszka Holland wykonała kawał dobrej roboty, od razu widać klasę mistrza. Część aktorów występowała już w innych znanych serialach ale żaden reżyser nie potrafił ich poprowadzić tak jak pani Agnieszka. Wielki szacunek dla niej pani.
Mam nadzieje że po "Ekipie" polskie stacje zainwestują więcej pieniędzy w takie produkcje i kończy się era infantylnych seriali dla półmózgów.
Oby tylko ten serial miał wysoką oglądalność. Jeżeli tak się nie stanie to chyba już na zawsze zostaniemy skazani na Małaszyńskiego i Mroczków.

ocenił(a) serial na 8
Abruzzi

Niestety słyszałem, że oglądalność dwóch pierwszych odcinków w Polsacie była relatywnie niska.

ocenił(a) serial na 9
monsieur_Trelkovsky

Bo duża część kupiła płytę dvd, żeby nie męczyć się reklamami.

emdzej

oglądalność podana jest w innym wątku, średnio na odcinek wyniosła 1,7 mln co jest niezłym wynikiem. Ja też kupiłem DVD więc nie oglądałem na Polsacie ;-)

ocenił(a) serial na 9
mir123bych

To już potwierdzone. Oglądalność serialu bardzo słaba. Mam nadzieje że spowodowane jest to wydaniem DVD z 2 pierwszymi odcinkami a nie ludzką głupotą...

Abruzzi

tez myślę że sprzedaż pierwszych płyt jest bardzo wysoka?

mir123bych

i dobrze, że ludzie na dvd kupują :P przynajmniej sobie twórcy trochę zarobią dodatkowo :P
ja tez ogladam na dvd bo nie znosze reklam w tv :P A serial genialny- popieram :D 3 odcinek był wybitny!