Ten serial wybija się na tle innych polskich produkcji wszystkim - zwłaszcza genialną grą aktorską i mistrzowskimi dialogami. Agnieszka Holland wykonała kawał dobrej roboty, od razu widać klasę mistrza. Część aktorów występowała już w innych znanych serialach ale żaden reżyser nie potrafił ich poprowadzić tak jak pani Agnieszka. Wielki szacunek dla niej pani.
Mam nadzieje że po "Ekipie" polskie stacje zainwestują więcej pieniędzy w takie produkcje i kończy się era infantylnych seriali dla półmózgów.
Oby tylko ten serial miał wysoką oglądalność. Jeżeli tak się nie stanie to chyba już na zawsze zostaniemy skazani na Małaszyńskiego i Mroczków.
Niestety słyszałem, że oglądalność dwóch pierwszych odcinków w Polsacie była relatywnie niska.
oglądalność podana jest w innym wątku, średnio na odcinek wyniosła 1,7 mln co jest niezłym wynikiem. Ja też kupiłem DVD więc nie oglądałem na Polsacie ;-)
To już potwierdzone. Oglądalność serialu bardzo słaba. Mam nadzieje że spowodowane jest to wydaniem DVD z 2 pierwszymi odcinkami a nie ludzką głupotą...