PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=313169}

Ekipa

2007
7,3 9,5 tys. ocen
7,3 10 1 9477
7,5 4 krytyków
Ekipa
powrót do forum serialu Ekipa

Najlepszy polski serial jaki widziałem. Zupełnie nie zawiódł moich wygórowanych oczekiwać. A nawet przebił je. Wszystko jest świetne. Aktorzy nie dośc że sami bardzo dobrzy i znani to do tego jeszcze świetnie grają. Scenariusz znakomity. Aż chce się oglądać. Do tej pory tylko jeden serial po 2óch odcinkach wywarł na mnie większe wrażenie (a oglądam pełno pierwszych odcinków z większości potem rezygnuje) były to 24 godziny. Polecam wszystkim.

MoszeUsz

chyba moge nazwac cie milosnikiem tego serialu ja tez im jestem jezeli chodzi o ekpie uwazam ze moze byc dobra

kinoman85

a chodzilo mi 0 24godz a nie o ekipe

kinoman85

a chodzilo mi 0 24godz a nie o ekipe

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

Wiem, ale to że Ekipa jest u mnie na 2 miejscu musi oznaczać że jest bardzo dobra.

ocenił(a) serial na 6
MoszeUsz

Jak dla mnie (po obejrzeniu 2 odc.) serial jest dobry :D
Zobaczymy co bedzie dalej.

ocenił(a) serial na 10
NaShI

2 odcinki niesamowite. Na prawdę zapowiada się genialnie,byleby utrzymali ten wysoki poziom. Trzymam kciuki.

quentintarantinofan

trzeci odcinek też jest genialny, atak, motyw długu, kancelaria to jest to czego brakowało mi bynajmniej w TV

MoszeUsz

Nie można mówić, że jakiś serial jest najlepszy tylko dlatego, że jest najnowszy zapominając o wcześniejszych bardzo dobrych serialach. Wymienie trzy które są równie dobre, a może nawet lepsze ocenie to po zakończeniu Ekipy, są to Ekstradycja dwa pierwsze sezony, Pitbull oraz Glina.

honos

nie no nikt nie mówi że poprzednie seriale były złe, ale w porównaniu do obecnych tasiemców Ekipa wychodzi na pierwsze miejsce ;)

mir123bych

Z polskich seriali po 2005 roku:

1. Odwróceni
2. Ekipa
.
.
.
.
.
..
.
.
9999. reszta seriali ;)

goofy3

no Prison Breaka bym dopisał :P ale to nie polski serial, wg mnie na równi z Ekipą ;)