Naprawdę świetny film, intrygująca fabuła, typowy schemat filmu przygodowego, wietni bohaterowie i dobrze zagrane role , poprostu brawo za takie cudo!
Rzeczywiście, fabuła poraża swoją oryginalnością, niespodziewanymi zwrotami akcji, wręcz genialnym aktorstwem, efekt końcowy jest fenomenalny, aż się nie mogę doczekać, kiedy nakręcą drugi sezon.
A tak na poważnie, dawno nie widziałam takiego gniota. 1/10 i i nie polecam.
Zgadza się. Nie krytykuję Twojego gustu, tylko film. Dla mnie był tak bardzo przewidywalny, że aż irytujący. Ale wiadomo, wszystko jest dla ludzi :)
Tak, był przewidywalny, wiele scen było ściągnięte z innych filmów, np scena kiedy Jack podpala proch i oświetla świątynie , ogień rozchodzi się tak jak w Skarbie Narodów , natomist ożywające posagi .. poprostu skradzione z Lara Croft Tomb Reider , własciwie to taka zrzutka z innych filmów przygodowych, ale sam temat fascynujący
Ja nie lubie takich filmów ale ten był świetny tzn 1 częśc , 2 niestety bardzo przewidywalna ale i tak bardzo dobry zasługuje na 8 :)
No tak ale jakos nigdy nie interesowały mnie takie filmy wszyscy zachwycaja sie filmem indiana jones a ja tego nie lubiłam :)