Pomyslalam sobie tak by zalozyc jeden konkretny watek ze spoilerami gdzie mozemy dzielic sie informacjami co bedzie dalej z elif, arzu,melek,kenan,tugce,melih,murat itd....
Spoiler alert nie chcesz wiedziec po prostu nie czytaj...i nie wchodz w watek ze spoilerami.
SPOILER ALERT
1. Melek (tak juz ok odc 160 wyjdzie na wolnosc) to patrzac na polska numeracje mozna spodziewac sie ze bedzie to ok 166/167 odcinka
Cześć. A wiesz może co mniej więcej będzie działo się z wszystkimi głównymi bohaterami do tych najnowszych odcinków (chyba 560+ z tego co widziałem)? Bo oglądałem na yt różne urywki z tych najnowszych i niesamowicie mnie korci, jak co mniej więcej się porozwijało i co dzieje się aktualnie.
Z tego co wiem (ogladam online po hiszpansku) trochu przeskoczylam (ledwie doszlam do odcinka 194) ale po przeczytaniu wielu postow na fb (znajomych z Chile & Peru u ktorych trwa emisja 2 sezonu)
Co do twego pytania
Patrzac w przod akcja nabierze tempa : Veysel zmusi synusia Murata do poslubienia bogatej pannicy ( nie wiem jak ma na imie) Elif we wszystkich sezonach bedzie nieustannie porywana Gonca poslubi tatusia Arzu. W ostatnim sezonie Zeynep i Selim wyjada do Stanow...(to jest odc 560 jakos tak)
Veysel umiera , Ipek znika z serialu Melih i jego (przyjaciel ten z brodka) obaj zgina tragicznie co najdziwniejsze nawiazujac do 1 sezonu ( z pewnego zrodla wyczytalam) ze w pozniejszych odc nie zostanie wyjasniona smierc Ayse..