Rozbroil mnie dialog w serialu w ktorym praktycznie nie ma przeklenstw ani seksu "ten fiut ja rozwiazal, chcial sie zabawic" lol tureckie seriale (familijne? pol-familijne? ;P ) jak ten tez potrafia zaskoczyc czasem ;) Myslalem ze tak nazywa sie jeden z tych bandziorow co dostal w plecy, jak Tenfhiut czy cos, jako ze ogladalem z nagrania to wlaczylem napisy zeby sprawdzic czy to imie ;]. Ale dobrze ze serial sie wolno "rozwija" :P Nadal swietni sa w ogole ci bandyci porywajacy ktorzy zawsze sa niesamowicie zaskoczeni ze ofiara krzyczy, wszystko jedno male dziecko jak wczesniej czy teraz Asuman.
Inna zabawna historia z ta Sitare ze za wszelka cene chce ukryc ze wykonuje jak sie okazuje w tym serialu bardzo wstydliwy zawod.. piosenkarki, no nie wiedzialem ze to moze byc wstydliwy zawod nawet jesli spiewa sie w nocnym klubie no ale nic, wczesniej wydawalo mi sie ze ukrywa to bo jest tam striptizerka albo nawet prostytutka.. Zabawny np. jest tez jest min. ten myk wymyslony ze zawsze jak knuje wkurzony Umit to ostro pociaga nosem jakby mial katar :D Inne myki akcji ze scenariusza tez sie ciagle powtarzaja tylko zmianiane sa szczegoly/wersje.
Jedyne watki jakos trzymajace ten serial to Arzu grana przez jak dla mnie bardzo fajna i ladna aktore Melis Cemre Cinar oraz Erkut grany tez przez dosc charyzmatycznego aktora, a wczesniej min. ojciec Arzu. W ogole do czasu tej zakochanej bylej znajomej Yusufa (raczej niepotrzebny watek, podobnie jak Sitare, ktora to aktorka katastrofalnie irytujaco gra panike) to wszystkie aktorki w tym serialu sa ladne no ale juz nie przedluzam tych kilku wolnych uwag na czas tego odcinka w tytule, oczywiscie tradycyjnie zadnych spoilerow do przodu :P
I zeby nie bylo watpliwosci ten serial i tak jest o niebo lepszy od wszystkich polskich telenoweli czy seriali ktore sa wylacznie zenujaco slabe i nie ciekawe pod zadnym wzgledem a z tego co wiem Turcy maja wiele jeszcze lepszych podobno (jak Kara Sevda ktora juz sie skonczyla).