6,9 1,9 tys. ocen
6,9 10 1 1918
Emerald City
powrót do forum serialu Emerald City
Katyka

Nie wiadomo. Dopiero jak stacje ogłoszą swoje jesienne ramówki będziemy wiedzieć, czy powstanie s2.

matiiii

Dziękuję za odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 2
Katyka

dowiemy sie zawsze w maju wszytsko jest wiadome ,ale raczej wapie zeb byl 2 sezon .

ocenił(a) serial na 9
Mar_28

Co?!
Dlaczego nie? :( Chciała bym zobaczyć co będzie dalej z Lucasem i Dorothy (czy tylko mnie to imię brzmi dziwnie po polsku w kontekście tej bohaterki? Dorota w ogóle mi do niej nie pasuje...)

ocenił(a) serial na 2
Tindela

no bo slaba ogladalnosc ma serial i wątpie zeby byl drugi sezon .amerykancom tez nie bardzo przypadl do gustu.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Serial nie miał małej oglądalności, zaczął od 5 mld a kolejne odcinki do samego końca utrzymały się na poziomie 3 mld

ocenił(a) serial na 2
tytan5017

hm to chyba na inne patrzylismy slupki ogladalnosci.

tytan5017

Na początku zanotował dużą oglądalność ale później było jednak mniej niż te 3 miliony (średnia chyba wychodzi 2,5 mln). Nie wiem jak to u NBC jest i czy to wystarczy na s2 ale bardzo bym chciał. Z drugiej strony obejrzawszy odcinek specjalny o produkcji mam wrażenie, że to byłoby nieopłacalne :( A żeby było ciekawiej: jeśli przyrównać do innej, 'podobnej' produkcji to np. u HBO, kablówce, pierwszy sezon GoT miał mniejszą oglądalność, średnia jakieś 2,3 mln na odcinek. Jeśli to byłby jakiś wyznacznik dla stacji to powinni dać zielone światło ALE NBC to nie kablówka, budżet mają pewnie znacznie bardziej ograniczony..

ocenił(a) serial na 7
Katyka

kilka dni temu potwierdzili, że nie będzie drugiego sezonu.

ocenił(a) serial na 8
czmieli

Szkoda, bo serial bije 85% filmów fantasy! Dobrze zagrane role, do tego zrobiony z dużym rozmachem. Zal ze nie będzie kontynuacji :( Amerykanie wola szajs typu Pamiętniki Wampirów!

ocenił(a) serial na 9
sq8jlm

Cóż poradzić... Ale szczerze - producenci mogli by patrzeć też na oglądalność w innych krajach... Już od jakiegoś czasu można zauważyć że Amerykanie nie mają gustu...

I PS: ja tam lubię TVD ;-) no... Przynajmniej pierwsze sezony... Bo to co się tam dzieje później... Jak w większości seriali - idzie na dno jak Titanic :-\