Naprawde wciagajacy i fajny mam nadzieje ze bedzie wiecej niz 1 sezon :)
Nie będzie, anulowany.
CO!? Dlaczego? :-( =-O
Podejrzewam że z powodu oglądalności jak i kosztów - Szkoda że serial anulowano bo uwielbiam klimaty baśni.
Może coś polecisz? "Once upon a time" widziałam ;)
Widzę że ''Dziesiąte królestwo'' oglądałaś ;) - Choć opinie są różne to polecam miniserial ''Blaszany bohater'' - Także wariacja na temat Czarnoksiężnika z Oz .
"Alicja" (2009-) miniserial https://www.filmweb.pl/serial/Alicja-2009-536381
"Galavant"
"BEAUTY AND THE BEAST" (1980’S)
"Once Upon a Time in Wonderland"
"The Magical Legend of the Leprechauns"
Po opisie "Galavanta" pewnie także zobaczę, a zaraz potem "Legendy..." ;) natomiast Piękną i Bestię, które polecasz widziałam ale tylko kilka odcinków (trudno je znaleźć w "dobrej jakości" :( niestety.
Co do OUaTiW <3 KOCHAM :D widziałam już z 6x :P
To przecież taki wdzięczny temat, ze świetnym potencjałem gdy go dobrze rozegrać, zostawia naprawdę masę pola do popisu i różnych wariacji na temat x3
Zdecydowanie powinno się po niego częściej sięgać xp
Nie to że mam coś przeciwko innym gatunkom ale już mi się trochę przejadły, bo ile można oglądać jedno i to samo tylko przerobione przez innego reżysera czy innych aktorów...?
A tu mają cały świat do czerpania pomysłów tylko jakoś mało kto do niego sięga :(
A co do ''Pięknej i Bestii'' to polecam też serial z 2014 roku - Plus za to że w końcu bestia, to nie włochaty stwór przypominają lwa.
Dzięki za polecenie :) Widziałam ten film i jest świetny, zwłaszcza te "pieski" ;)
z filmów to też polecam ''Gwiezdny pył'' - Ale zapewne też widziałaś ;)
Owszem ;)
Też tak myślałem - Widzę że mamy podobne gusta ;)
Ja obecnie polecam (jeśli mogę bo to trochę nie w baśniowej tematyce) Venom-a ;) świetne efekty i mega śmieszny + dodali do historii trochę więcej... Historii a nie tylko nawalanki i wybuchy jak w większości ostatnich Marvel-owskich produkcji D:
Może coś polecisz? "Once upon a time" widziałam ;)
"Stardust", "Ladyhawke", "Ever After: A Cinderella Story" :)
Osobiście polecam serial pt. ,,Grimm"