Eric

2024
6,5 9,3 tys. ocen
6,5 10 1 9340
5,6 10 krytyków
Eric
powrót do forum serialu Eric

ocenił(a) serial na 3

już pomijając standardy netflixowe, LGBT, czarnych, itd, itp, to jest tak słabo napisane, drętwe, nudne, nieciekawe i przewidywalne, to pożal się boże śledztwo, gdzie bohaterski czarny gej policjant, drewniany aktorsko jak kłoda w lesie, sprawdza kamery dopiero po paru dniach, ta pożal się boże intryga z prostytucją nieletnich, burmistrzem, bezdomnymi napisana i poprowadzona jak w Trudnych sprawach, te stereotypowe postaci... liczyłem że chociaż rozwiną ten wątek wytworu wyobraźni Cumberbatcha, potwora Erica (w jedenj ze scen jego matka sugeruje że ma rozmawiał z tym wyimaginowanym potworem już od małego), ale jego obecność to tylko mało błyskotliwe gadanie w tle, ładnie to nakręcone, ale poza tym ręce opadają

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 6
marckoza

Że rozmawiał z czymś czego nie było, nie z tym konkretnym stworem. Typ jest po prostu chory psychicznie.

ocenił(a) serial na 3
unking

wiem że to choroba, ale wzięło mnie bo, raz, że ten wątek wybija się poonad miernotę tego serialu, dwa, sentyment, przypomniał mi się Przyjaciel wesołego diabła i Where the wild things are, trzy, ciekawa byłaby gezenza tej jego choroby, czemu zaczęło się to od dziecka, i czemu akurat te rozmowy z wyimaginowanym potworem, co jak można domyslać się skłoniło go do pracy lalkarza, a tak włochaty został sprowadzony do tła jako Jungowskie Id Cumberbatcha, któtrego Benedict pobija na koniec i sprawa rozwiązana

marckoza

Pomijając standardy... czarnych...? To murzyni już nie mogą grać? Co z Tobą jest nie tak to też są ludzie tak jak biali. Przemysł dwa razy za nim coś skomentujesz... Ręce opadają