PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=607157}

Eva Luna

2010 - 2011
6,4 440  ocen
6,4 10 1 440
Eva Luna
powrót do forum serialu Eva Luna

nie ma w sumie w niej zadnych zaskakujacych wydarzen ani watkow ....moze tylko tajemnicze pochodzenie victorii ,w sumie coraz rzadziej wchodze na te obecne telki na tv4 .a zakazanego uczucia w ogole nie ogladam:)))))

ocenił(a) serial na 9
cocco03

I nawet dobrze by się stało. Mogli dać do tej roli kogoś bardziej żywego i wyrazistego. On i tak wygląda na dużo starszego od Justy.

petit_fleur

Chłopiec grający Adriana nawet fajnie sie sprawdza w roli, choc jako Andresito był bardziej przekonujący.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

A ja nie lubię tego dzieciaka, wydaje mi się bardzo sztuczny i spięty swoją rolą. Bardziej przekonująco grał Alex w LFDD i Cesar MP, a nawet ten Margarito w LQNPA.

petit_fleur

Jest sztywny, ale smiac mi sie chciało jak pocieszał don Ricarda kiedy rozmawiali o Juście. Zachowywał się jak stary chłop :D Margarito jest o wiele bardziej naturalny. Biedaczek, powinni go adoptować AP i Rogelio :)

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Sztuczny i do tego taki pulchny:) Margarita bardzo lubię i myślę, że scenarzyści pozwolili AP i Rogeliowi adoptować tego chłopca.

petit_fleur

Lepiej grał w CME choc tam znowu denerwowało mnie, ze mając białaczkę cały czas się radował. Jupi ! mam białaczkę, ale byle do przodu.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

A mnie nawet tam nie przekonał do swojego talentu aktorskiego... Dobrze, że tak mało scen z nim nakręcili:)

petit_fleur

Potem dali jakiegoś fajnego chłopaka jak były sceny koncowe kiedy był juz starszy.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Całkiem fajny był ten chłopak. Właściwie mógł grać przez cały serial takiego dużego syna Inez. Byłoby o wiele ciekawiej niż z tym małym antytalentem.

petit_fleur

Ja sie strasznie dziwiłam, że oni maja takie małe dziecko. Inez wyglądała na 50 lat. Tyle nie miała, ale jednak...

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Oni się chyba dość późno hajtnęli i dlatego ten mały dzieciak. Inez wyglądała dość staro, ale ten Isidro jeszcze gorzej. Mogli go trochę poprawić.

petit_fleur

Nie chyba nie tak późno, bo jak były sceny ich młodości to chyba brali ślub niedługo po porwaniu Renaty. och i juz przypomiałam sobie jak mi brakuje CME:(

ocenił(a) serial na 9
cocco03

A ja ostatnio oglądałam właśnie ten odcinek, kiedy brali ślub. I tak naprawdę to pierwsze odc. CME wcale mnie nie urzekły, dopiero kiedy pojawiła się dorosła Renia, zrobiło się fajnie i ciekawie.

petit_fleur

Zebys wiedziała. Te pierwsze mnie zniechęciły, dlatego potem miałam przerwę w oglądaniu.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Jak dla mnie strasznie smętne i ci aktorzy jacyś tacy niedobrani.. A najbardziej rozwaliło mnie to, że ujęcia były robione w sepii - tragedia, nie lubię takiej sztuczności. Ale to chyba jedyne wady CME. Reszta wyszła producentom naprawdę świetnie:)

petit_fleur

W tym początku było fajne, że dużo wyjasniał i aktorzy byli nawet podobni do tych, którzy grali już do końca.

petit_fleur

ja zaczęłam oglądać dopiero od odcinka z zabójstwem Rafaela. Kurcze mi tez tego brakuje , chociaz w EL sie trochę wkręciłam ale to nie będzie to samo

petit_fleur

prawie wszystkie sceny z nim i jego rodzicami w CME były strasznie nudne

cocco03

ten chłopiec grał Andresita?

petit_fleur

Alicia to w ogóle jest mała naiwniara i do tego wykorzystuje ludzi. Nie moge patrzeć na to jak Carlos sie dla niej poświęca :x

ocenił(a) serial na 7
yecur

wie ktoś gdzie można oglądać Eve Lune w internecie? Bo na dailymotion juz jej nie dodaja :/

ocenił(a) serial na 9
p_o_n_

Eva Luna jest na dailymotion, nie ma tam jeszcze dzisiejszego odcinka. Ostatni dodany jest z piątku, ale kolejne na pewno się pojawią.

petit_fleur

Evy Luny nie da się oglądać, a te spojrzenia na nią po tym jak się stary dziad zaręczył z Viki wołają o pomstę do nieba. Jego zachowanie przypomina 18-latka, a nie gościa po 50-tce. Mało to jest taki rozchwytywany przez panienki tam w USA meksykanki tracą wzrok. Może lepiej oglądało by się tą telenowelę gdyby bohaterzy byli młodsi, można wtedy im jakoś wybaczyć to głupie zachowanie jak nastolatki. Wszystko jest sztuczne i naiwne. Osobiście wolę ''Zakazane uczucie''- przypomina trochę ''Piękną i Bestię''. Jeszcze jest przecież ''Pokojówka na Manhattanie'' o 14stej na Puls i ''Teresa'' o 14:55 na TVN7 na te telenowele nie mam bardzo czasu, ale wydają się dużo lepsze niż EVA.

ocenił(a) serial na 9
wikiw99

Co z tego, że Ecker ma 50 lat? Czy to znaczy, że nie może już być protem?... Kurde, no przecież ci nie najmłodsi aktorzy nie mogą się zamknąć w szafie albo grać tylko ról drugoplanowych. Postać Daniela jest super, to Eva czasem działa na nerwy widzowi. A jak on patrzy na tę dziewczynę, to nogi miękną. Inne wątki też są ciekawe. Ogólnie dużo się dzieje, a będzie jeszcze więcej.
Zakazane uczucie też się rozkręciło, choć na początku miałam ochotę zrezygnować z oglądania. Pokojówka podoba mi się od pierwszego odcinka. Uwielbiam Eugenia, a Litzy to jedna z niewielu aktorek, które nie są wychudzone i w dodatku ma piękną karnację:)
Teresy nie oglądam więc nie mam zdania.

petit_fleur

Ja żałuję, ze nie oglądam Teresy. Teraz nawet jakbym chciała to nie mam czasu nadrobić. Widziałam pierwszy odcinek i nawet mnie zainteresowało.
Ja tez na początku nie byłam zachwycona Eckerem. Przekonałam się do niego i bardzo polubiłam. Ośmiele się nawet napisać, że jest przystojny, jak na swój wiek. Dobrze sie trzyma, a miedzy Danielem i Eva jest fajne przyciąganie:) i nie widać tej dwudziestoletniej różnicy między nimi. Podejrzewam jakies zabiegi, ale kto teraz w showbiznesie sie nie reperuje?

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Pewnie nawet gdybym miała czas nie oglądałabym Teresy ze względu na Angelique. Nie lubię jej i nie wyobrażam sobie, o będzie kiedy wyemitują u nas Abismo de pasion..
Ecker jest super, o co w ogóle go nie podejrzewałam, oczywiście jest przystojny, ma ładne ciało jak na 50-latka. Ładna parę tworzy z Evą, choć z Vic też całkiem nieźle.

petit_fleur

Tak bardzo o siebie dba, bo w ogóle nie widac tych 50 lat u niego.
Ja Angelique tez nie lubię, ale obejrzałabym bo to ponoć remake Rubi.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Niejeden trzydziestolatek mógłby mu pozazdrościć.
Rubi nie widziałam, więc ciężko mi cokolwiek powiedzieć. Boyer kojarzy mi się tylko z fatalną rolą małej puszczalskiej przyjaciółki Mii w Zbuntowanych - chyba Vico?

petit_fleur

tak mi się wydawało, że coś z ''Rubi'' ma wspólnego nawet aktorki są podobne. ''Rubi''i ''Teresa'' to jedyne telenowele, które oglądałam i główna bohaterka jest zła.

ocenił(a) serial na 9
wikiw99

No cóż może i są trochę podobne. Ale Mori jest o wiele lepszą aktorką niż Boyer i to bezsprzecznie.

petit_fleur

Tez mi sie tak wydaje. Vico matko co to była puszczalska.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Tam miała taką rolę, że była z każdym i z tego co wiem to w Teresie jest podobnie??

petit_fleur

No z każdym tam była, a potem udawała niewiniątko :D Tak w Teresie chyba to samo. Jej przyjaciółke gra tam Ana Paula;) jak ja zobaczyłam to myslałam, że będzie kulawa jak przyjaciółka Rubi - Maribel (Jacqueline Bracamontes), ale niestety ma zdrowe nogi.

ocenił(a) serial na 9
cocco03

Za dużo tej dobrej Any Brendy. Ona powinna zagrać Rubi i z całą pewnością świetnie by sobie z tym poradziła. Jakoś nadal nie mogę się do niej przekonać, kiedy gra dobre charaktery..

petit_fleur

Też jakos dziwnie. Ja ją cały czas pamiętam jako Maurę :)

cocco03

Ale ta telenofela z Anqeligue Bover ''Teresa'',to chyba nie jest robiona na Rubi,tylko na 1 telenofele np''Teresa''z 1989-1991r,''Cuarto mandamiento'' z1967r,lub''Teresa''z1959-1965,bo gdżieś w gazecie czytałam że to niebędzie kopia Rubi,tylko piewzorzur z 1 telenofel tego gatunku.

kaprysiu

Ja nie wiem dokładnie, ktos pisał, że to jest remake Rubi. Co nie oznacza, że ma być żywą kopią.

ocenił(a) serial na 5
petit_fleur

a ja ją uwielbiam .Ana BRENDA jest bardzo zdolna i piękna ;D
Takie powinny byc główne bohaterki ,nie chce żeby była zła.

cocco03

Mi nie przeszkadza ze Ecker ma 50 lat , chociaz przyznam ze przyjemniej by sie oglądało gdyby był młodszy i ładniejszy :D

ocenił(a) serial na 5
yecur

Polecam zakazane uczucie.
Po ilości tematów pod serialem ,liczbie ocen itd
Widać,że ,,zakazane uczucie'' jest oglądane przez więcej osób niż ,,Eva Luna''
nie dziwie sie .. ,,zakazane uczucie'' to świetny serial ,z genialną obsadą.