nie ma w sumie w niej zadnych zaskakujacych wydarzen ani watkow ....moze tylko tajemnicze pochodzenie victorii ,w sumie coraz rzadziej wchodze na te obecne telki na tv4 .a zakazanego uczucia w ogole nie ogladam:)))))
Pochodzenie Victorii nie jest takie tajemnicze, jeśli cię to ciekawi polecam Świat Seriali. Ja tez mogę trochę napisać. :)
Daj spokój, może jest trochę przewidywalna, ale dużo się dzieje, a wkrótce wydarzy się jeszcze więcej. Zapewniam Cię:)
Wiem trochę, ale nie wiem czy mogę tutaj pisać, bo nie wszyscy chcą czytać spoilery. Może lepiej na prv, jeśli Cię to interesuje:)
blanca grajaca eve trzeba przyznac jest bardzo ladna kobiete ,ale w ogole nie wyrazista jak dla mnie ,zmienilam niestety zdanie o telce z uplywem czasu.taka bezbarwna
Nie no, nie jest aż tak źle. Eva w porównaniu do Dianity gra o niebo lepiej. Fakt, że czasem akcja się trochę zatrzymuje, jednak nie ma co porównywać tych dwóch osób.
Wg mnie Diana była o niebo ładniejsza i o wiele lepiej grała .
Eva jest beznadziejna
Ja sie nie nudzę. Jak na razie trochę zwolniło, ale jest ok. Jestem ciekawa kiedy Fransisco i Marisol dowiedza się, że oboje sie oszukiwali.
hehe na pewno już niedługo... ;) ja jestem ciekawa czy Tony przejdzie jakąś pozytywną przemianę pod wpływem Alici ;)
Ja też :) mam nadzieję, bo jak na razie to niezły z niego bandzior. Jeszcze teraz jak zacznie pracować dla Leonarda...:)
Bandzior ale i tak mi sie podobało jak jej te studia załatwił ( nie żebym pochwalała takie zachowanie ! :D ) Ale swoją drogą to Alicia jest strasznie naiwna ;/
Mnie się wydaje, że on ją na swój sposób kocha, tylko okazuje te miłość w dziwny sposób. Załatwia wszystko przemocą ;)
Też tak myślę .. a załatwia przemocą bo innych możliwości chyba nie ma. Ale jak to w tych wszystkich serialach zawsze pojawiają sie jakieś zmiany :D To jest pierwszy serial który odważyłam sie oglądać po Triumfie miłości, który strasznie mnie zraził do tego typu seriali.
No właśnie nie oglądałam ... po Triumfie miłości odechciało mi sie wszystkiego;/ ale czytałam że kiedy sie zakocham jest mega fajne...dużo ludzi polecało na forach a sama widziałam parę odcinków przypadkowo i wydawało sie całkiem przyjemne :) Oglądałam za to Osaczoną, Nie igraj z aniołem i trochę Zaklętej miłości, to ostatnie przerwałam bo nei miałam możliwości oglądania ;/
O to szkoda. Ja sama zachwalam pod niebiosa ta telenowelę, bp jest cudowna. Najlepsza jaka oglądałam, a trochę ich było ;)
Ooo to całkiem fajnie... może się wezmę za oglądanie na dailymotion :) tylko trochę zaczekam bo oglądam teraz i Eve Lune i Zaklęte uczucie ;)
nooo :D zaczynasz oglądać i za chwile wieczór :D Póki co wolę Eve ale czuję ze zakazane uczucie mnie jeszcze mile zaskoczy :)
Ja jak na razie tez sie skłaniam chyba ku Evie, ale "Zakazane uczucie" sie rozkręci zapewne po slubie Any z Rogeliem. :)
Ta, akcja drgęła i to mocno po przyjeździe na hacjendę, nie mówiąc juz o skandalu na imprezie przedślubnej:)
Efrain ją tam zamknął, ale jaja :D
A co do Evy Luny. Dziwi mnie, ze Alicia jest taka głupia. Tony zaczął jej pieprzyć o miłości i już tego samego dnia jeżdżą uradowani nowym autkiem. Wiadomo zakochała się, ale bez przesady ;)
Myślę, że Alicia za swoją naiwność jeszcze zapłaci. Nie podoba mi się jej postać - Eva cały czas musi ją stawiać do pionu. Bez siostry by zginęła... A
Tony to już zupełna masakra. Ja bym mu ten lizaczek wsadziła w d... Palant.
Pewnie Alicia dojdzie do wniosku, że Leo jest bogaty i atrakcyjny, a Tony to głupek i go zostawi. Szkoda tylko, że nie wie, że Leonardo bawi się kobietami i nią zapewne też...
No dokładnie:) Wiesz co mnie jeszcze ciekawi - co stanie się z Vic. W końcu musi poznać prawdziwą matkę i oddać Daniela Evie?!...
Pewnie jakos ja usmiercą, takie mam przeczucia choc moge się mylić. Leonardo tak wczoraj taksował wzrokiem Alicię :D a ona jak głupia haha hihihi, pewnie jakby im Tony nie przeszkodził to by od razu z nim gdzies polazła.
Juz Alicia zaczęła wypytywac Tony'ego o Leonarda. Spodobał jej się, pewnie juz knuje ;) a Tony się wkurza.
Niestety nie widziałam dzisiejszego odcinka w całości... Ali jest zupełnie inna niż Eva, widać, że leci na kasę i to na pewno przysporzy jej problemów. Wcale się nie zdziwię jeśli zajdzie w ciążę z jaszczurką Leo...
Tak jest bardzo interesowna, w tym przypomina ciotunię Rosaurę :)
Ciekawe kiedy Eva sie dowie, że Alicia ja oszukuje w związku z collegem.
Na początku przypominała mi Gaby z Osaczonej, ale teraz już nie. Widać, że ta mała żmijka.
Eva się chyba nie dowie, bo Carlos pomoże Alicii.
Raczej sie dowie, bo Carlos wykradając dokumenty zostawił portfel w gabinecie, ale z niego gapa. Co oni widza w tej Alicii??? :D
Ojojoj!!! Muszę jutro zobaczyć powtórkę. Zauważyłaś, że Alicia ma zawsze taką zbolałą minę?
Tak i tylko jęczy wydymając wargi. Wielka cierpiętnica. Nic nie robi, Eva zasuwa w pracy,a tej źle.
Koniecznie obejrzyj, Fransisco dał niezły popis.
W sumie to nie lubię za bardzo jego postaci, ale trafiają do mnie te komedie, które urządza. Mam nadzieję, że biedna Jackie się odkocha i znajdzie kogoś lepszego od tego woźnicy...
Właśnie to samo pomyślałam, kiedy zobaczyłam go pierwszy raz świński ryjek:0 ha ha ha Widać Marisol jest tyle samo warta, co on... A już ją lubiłam.
Tez ja lubiłam, ma nadzieję, że jakos wyprostuja jej losy, bo na razie się pogrąża coraz bardziej.
Najlepsze było jak Justa podejrzewała ja, że jest z tym dziadkiem. Nie pamietam jak się nazywa :D Ricardo?
Hi hi, Justa jest w porządku, tylko ten dziadek taki strasznie dziadkowaty i marudny. Nie pasują do siebie, ale pewnie będą razem.