Trzasnołem 8 odcinków jednym ciągiem, w trakcie oglądania śmiałem się i pytałem, co ja do cholery oglądam? A jednocześnie nie mogłem się doczekać jak to się skończy. Biedna Amy:(
No cóż, prawda jest taka że byłem ciekaw czy się ze sobą prześpią:) A zaczęło się od sprawdzenia opisu filmu ,,igrzyska na kacu'' potem zajrzałem na profil aktorki grającej Amy, i zobaczyłem zdjęcie jak się całują, no to trzeba było sprawdzić co to jest. I tak już poszło. Myślę że Lesbijski motyw wystarczył w zupełności by sprawdzić co będzie dalej:)
Jednak nie jestem nastolatkiem a dorosłym facetem koło trzydziestki , po zakończeniu zacząłem się poważnie zastanawiać, czy aby na pewno wszystko u mnie z głową w porządku?:))))
miałam to samo:) zapraszam na https://www.facebook.com/serialowe.wieczory wiecej o serialu innych serialach podobnego stylu :))
Hmm u mnie jest podobnie. Widziałem niedawno zajawkę na Comedy Central i mnie zaciekawiło co to takiego? Odpaliłem w sieci i jestem po pierwszym odcinku :)
....Za 1,5 miesiąca kończę 29 lat :P
Coś w tym musi być, bo mi też bliżej do 30ki, niż do nastolatka, a też uważam, że 'lesby' rządzą! :D
Heh no ja też sobie zadawałam wczoraj to pytanie ;) 26 na karku a tu serial dla nastek. No ale cóż, wątek lesbijski wystarczył by mnie zaciekawić ;p
wczoraj zadawałam sobie to samo pytanie, bo niby głupiutki serial dla nastolatek a pierwszy sezon w jeden dzień poszedł a najgorsze że nie mogłam przestać oglądać! xD
Mam 34 lata, właśnie skończyłam oglądać pierwszy odcinek i wiem, że na tym nie poprzestanę... mam nadzieję, że to zostanie między nami ;-)
Bravo - u mnie jest podobnie - tylko z tą różnicą , że zaraziłem żonę :)
teraz leci drugi sezon i ponieważ Aga nie zna angielskiego [po co komu francuski ?] muszę tłumaczyć lub robić korekty tłumaczenia , ale swoją droga niby głupiutki serial , ale wciągnął mnie .
Szkoda , że tylko Karmy i ja robimy napisy w pl - reszta na nas tylko żeruje [wyłapują po 2-10 błędów i wrzucają jako swoje]
No ja tłumaczę sobie sam:) Niestety sporo jest tu... jakby to nazwać???:) Teenage-slangu:) i ciężko jest gdziekolwiek szukać odpowiedników.
Czekam na jakiś girls on girls action z Amy:)))
Pozdrawiam wszystkich zboków:)